20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Davulcu belediye başkanlığına soyundu

Davulcu Arif Vural, yaklaşan 29 Mart yerel seçimleri öncesinde Çorum'un ilk bağımsız belediye başkan adayı oldu.


Çorum'da 18 yıldır davulculuk yapan Arif Vural bağımsız belediye başkan adayı oldu. "Çorumlu ve Çorum için varım" sloganıyla seçim kampanyasını başlatan 'Davulcu Arif' lakaplı Arif Vural, işsizlik ve trafik sorununu çözmeyi vaat etti.
Seçim çalışmalarına davuluyla start veren Arif Vural vaatlerini sıraladı. İşsizlik, trafik, park, yol, temizlik, gençlerin istihdamı projelerinin yanı sıra Çorum'un diğer sorunlarını da Vali ile oturarak çözeceğini anlatan Vural, "Ben Çorum için kendimi adadım. İşsizlik ve trafik sorununu çözeceğim. Demiryolu ve havaalanı gibi konularda da Vali ile otururuz konuşuruz. Çorum için ne yapmamız gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.
Bağımsız belediye başkan adayı olan Arif Vural, iktidarı da eleştirerek, "Çorum'da AK Parti'yi ben bitireceğim" dedi.
Seçim çalışmalarına başladığını ifade eden Vural, "Şimdiden 6 bin oyum var. Çorum halkının desteğini bekliyorum'' ifadelerini kullandı.

İŞSİZLİĞE SON
Çorum'un tek bağımsız belediye başkan adayı Arif Vural, Çorum'da 6 bin işsiz bulunduğunu belirterek, "İşsizlerin durumunu biliyorum ve bunu ben çözeceğim. Amacım, koltuğumda oturarak hava atmak değil, kahvehane köşelerinde oturan ve evlerine ekmek götüremeyen işsizlere iş imkanı sağlayacağım. Belediyeye 2 bin 500 kişi alacağım, temizlik şirketine vereceğim parayı işsizlere vereceğim ve işsizler bağımsız olarak belediyede çalışacak ve işsizlik sorunu bitecek" dedi.

HAVAALANI VE DEMİR YOLUNU VALİ İLE BİRLİKTE ÇÖZECEĞİM
Havaalanı ve demiryolu projesinin kendi boyunu aştığını anlatan Arif Vural, "Vali Beyle oturup enine boyuna tartıştıktan sonra meseleye çare buluruz. Herkes elini taşın altına koymalı, vali de olsa, emniyet müdürü de olsa ben de taşın altına elimizi koyacağız ve Çorum'un meselelerini halledeceğiz" diye konuştu

YOL KENARLARINA PARK YASAĞI
Çorum'un en büyük sorunlarının başında park sorununun geldiğini ifade eden Arif Vural, "Çorum'un trafik sorunun çözümü yol kenarlarına konan araçlardır. Yol kenarlarına araç park edilmesini yasaklayacağım. Çorum'da araçlar serbestçe gidebilecek hale gelecektir. Sorunların çözüm yolları bende, yeter ki halk bana destek olsun" şeklinde konuştu.
Bağımsız belediye başkan adayı Vural en büyük desteği de davulcu meslektaşlarından alıyor. Davulcular Arif Vural'ın seçimi kazanacağına inandığını belirterek kendisine destek vereceklerini söylediler.
Davulcular, "Arif Vural'ı tanıyoruz ve meslektaşız. Sorunların çözeceğine ve belediye başkanlığını kazanacağına da inanıyoruz. Oyumuz Arif'e'' diye konuştular.

18 YILLIK DAVULCUYUM, ÇORUM'U TANIYORUM
Çorum'da 18 yıldır davulculuk yaptığını anlatan Arif Vural, "Meslek hayatımda insanları mutlu ettim, şimdi Çorum halkını mutlu etme zamanı. Çorum'un sıkıntılarını biliyorum. 10 kişilik seçim kadrom ile çalışıyorum ve şu anda seçim çalışmasına başlar başlamaz 6 bin 800 oy oldu, alt zemini iyi hazırladık, belediye başkanlığı için umutluyum" dedi.
Bazı vatandaşlar ise Davulcu Arif'in seçimi kazanmasının zor olduğunu belirterek, "Hayırlı olsun, seçimi kazanması zor ama yine de iyi cesaret, yolu açık olsun" şeklinde konuştular.

İha
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2009 Çarşamba 20:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Hakkı Adil KARAKAŞ IP: 88.232.28.xxx Tarih : 27.01.2009 00:28:19

Efendim boşuna dememişler tokmağın davulda yeri olmaz diye vur salla gitsin davulda ses çıksında nasıl çıkarsa çıksın. Efendim şimdi akademik kariyer sahipleri şöle bir kenara çekilsinler bakalım. Öleya bu ülkede eğitimin, kariyerin bir önemi kalmadı ise..! Varın girsin, verin oylarınızı hemşerilerim bir davulcuya. İş olsun bitsin...! Ne acı değilmi..? Malesef....! hiç bir birikim ve eğitimi olmadan davulun tokmağını sallar gibi desteksiz sallamış gitmiş bizim davulcu abimiz birde yanına zurnacı yada zurnacılar bulur halkın sorunlarına yeni icat bir Çorum çiftetellisi ile çareler bulur halkıda BELEDİYE'ye buyur ederkende Mehter marşı ile karşılar İZMİR marşı ile gönderir. Danışmanı davulcu üyeleri davulcu ve zurnacılar ya saksafonculara yer kalmamış. davulcular korosu kurulmuş hayırlı olsun ama, sadece güldüm ve şaşdım. hani azda atmamış 2500 kişiye iş diye şimdi sorarım Ey ALLAH'ın aciz kulu şimdiye kadar gelen seçilmiş belediye başkanları bu kadar aptal yada salaklarmı idi diye düşünüyorum sölemesi kolay, kolayda ya derenin suyu nereden gelecek onu da bir ekonomist gibi açıklayabilseydi valla derdimki tamam bu adam bu işi biliyor yada kafası çalışıyor diye şimdi sorarım .? Acaba sizcede bu özellikler varmı acaba.? Bu kuru açıklamalarda...?