30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Diva Çorum'u salladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekçi'ye destek vermek için konser veren ünlü sanatçı Bülent Ersoy, uzun bir aradan sonra hayranları ile buluştu.

Şarkıları ile hayranlarını coşturan ünlü sanatçı, esprileri ile de salonu kahkahaya boğdu.
CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Sait Börekçi'ye seçim çalışmalarında destek vermek için helikopter ile Çorum'a gelen Bülent Ersoy, Fuar alanında kırmızı halı ve çiçeklerle karşılandı. Sait Börekçi ve eşi tarafından karşılanan Türk müziğinin Diva'sı beraberinde 13 bavul getirdi.
Anitta Otel'in kral dairesinde bir süre dinlenen Ersoy, daha sonra geliri Çorumspor'a bırakılacak konser için Atatürk Spor Salonu'na geçti. Uzun bir aradan sonra ilk kez bir halk konseri veren Ersoy, verdiği konser ile Çorumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.


Spor salonunu dolduran binlerce seyirciye Sait Börekçi'yi anlatan Bülent Ersoy, "38 yıldır sanat hayatım içerisinde hiç yalan söylemedim. Çorum'a yakışan bir başkan adayı, siz Sait Börekçi'yi başkan seçin" dedi.
Sahneden inerek seyircilerin arasında şarkı söyleyen Bülent Ersoy, yoğun ilgi ile karşılandı. Bülent Ersoy'a dokunmak ve elini öpmek isteyen sevenleri, izdihama neden oldu. Bülent Ersoy, yaklaşık 2 saat verdiği konserde birbirinden güzel şarkılarla unutulmaz bir gece yaşattı.


Diğer taraftan Çorumspor yararına konser veren Bülent Ersoy'a Çorumspor yöneticilerinden Tuncay Yılmaz tarafından isminin yazılı olduğu 19 numaralı Çorumspor forması ve kaşkol hediye edildi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Mart 2009 Salı 15:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?