3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Doğalgazda hedef 20 bin abone

Çorum Gaz ve Çorum’da sertifikalı olarak faaliyet gösteren gaz dönüşüm firma temsilcileri, düzenlenen yemekte biraraya gelerek Çorum Gaz’ın çalışmalarını masaya yatırdı. Anitta Otel’de düzenlenen yemeğe Çorum Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatçı, Yönetim Kurulu üyeleri Çorum Gaz Genel Müdürü Kasım Kahraman ile Çorum’da sertifikalı olarak faaliyet gösteren firma temsilcileri katıldı. Çorum Gaz’ın yatırım çalışmaları hakkında bilgi veren Genel Müdür Kasım Kahraman, bu yıl içinde 100 kilometrelik hat döşeneceğini ve 20 bin aboneye gaz ulaştırmayı hedeflediklerini söyledi.

Çorumluların abonelik konusunda yaz mevsimini iyi değerlendirmesini isteyen Kahraman, 3 yıl içinde Çorum’da büyük oranda konutlara gazın verilmiş olacağını belirtti. Kahraman, "Biz Çorum Gaz olarak vatandaşların temiz bir havada yaşamalarını, evlerinde de rahat ve sıcak bir ortamda bulunmalarını sağlamaya çalışıyoruz. İnanıyorum ki Çorumlu vatandaşlar abonelik konusunda biraz gayret ederek tüm Çorumlulara temiz bir hava solumalarını sağlarlar. Çorum Gaz olarak bu yıl hedeflerimizi tutturduk, 2005 yılında da hedeflerimizi tutturacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

Yemekte ayrıca gaz dönüşüm firma temsilcilerinin sıkıntılarını dinleyen Çorum Gaz A.Ş. Yönetim Kurulu üyeleri firmaların sorunlarının giderilmesini için çalışmalar yapacaklarını ifade ettiler.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Mart 2005 Çarşamba 15:38:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?