2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Düğün dönüşü kaza: 3 ölü

Çorum'un Sungurlu ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybederken, 2 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgilere göre kaza, Sungurlu-Delice karayolunun 13. kilometresinde meydana geldi. Tokat'tan Denizli'ye gitmekte olan Sezai Özbay yönetimindeki 20 ZD 640 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 150 metre sürüklenerek takla atıp tarlaya uçtu.

Meydana gelen kazada otomobilde yolcu olarak bulunan sürücünün eşi Hatice Özbay, oğlu Onur Özbay ve babası Hüsam Özbay olay yerinde hayatını kaybetti. Araç içinde sıkışan sürücü Sezai Özbay ve diğer oğlu Hüsam Özbay Sungurlu İtfaiye Müdürlüğü ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Kazada oğlu, eşi ve babasını kaybeden sürücü Sezai Özbay, "Ben ne yaptım, ocağım söndü" diye feryat etti. Yaralı olduğu halde tedavi edilmeyi reddeden sürücü Sezai Özbay, eşi ve çocuğunun başından güçlükle ambulansa konularak Sungurlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın ardından kaza yerine giden Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Kıvanç Sağlam kaza hakkında bilgi aldı. Hatice Özbay, Onur Özbay ve Hüsam Özbay'ın cenazesi, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Sungurlu Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Yaralılardan Hüsam Özbay'ın İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'nda polis memuru olarak görev yaptığı öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

İHA
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2011 Cumartesi 14:39:22
Güncelleme :23 Temmuz 2011 Cumartesi 14:47:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?