5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Düğün konvoyunda inanılmaz ölüm

8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÜZERİNE OTOMOBİL DEVRİLDİ

Çorum'un Sungurlu ilçesinde düğün konvoyunda meydana gelen trafik kazasında bir çocuk hayatını kaybetti.

Kaza Alaca-Sungurlu karayolu Ekmekçi Köyü yakınlarında meydana geldi. Alaca-Sungurlu karayolunda 20 araçlık düğün konvoyu seyir halinde iken konvoyda yer alan 19 LC 114 plakalı otomobilin lastiği patladı. Bu sırada Mahmut Bostancı isimli sürücü önünde seyir halinde olan bir akrabasına ait lastiği patlayan araca yardım etmek için 35 FA 1983 plakalı otomobilini sağa çekip, patlayan lastiği tamir için araç sahibine yardım etmeye başladı. Öndeki aracın stepne lastiğinin de patlak olmasından dolayı Mahmut Bostancı, stepne lastiği tamir etmek için bulunduğu yerden U dönüşü yapmak istedi.

Bu sırada karşı yönden gelen 38 FT 294 plakalı kamyon, önce 35 FA 1983 plakalı araca, daha sonra da lastiği tamir edilen 19 LC 114 plakalı otomobile çarptı.

Çarpmanın etkisiyle U dönüşü yapmak isteyen otomobil, araçtan inerek kenarda oynamaya başlayan Ahmet Sait Bostancı'nın(8) üzerine devrildi.

Kazada ağır yaralanan Ahmet Sait Bostancı, babası Mahmut Bostancı tarafından Sungurlu Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Ahmet Sait Bostancı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÜZERİNE OTOMOBİL DEVRİLDİ
8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞUN ÜZERİNE OTOMOBİL DEVRİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Ağustos 2010 Pazartesi 12:19:03
Güncelleme :2 Ağustos 2010 Pazartesi 13:01:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?