5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

DYP BELEDİYE BAŞKANI ADAYI ADNAN TÜRKOĞLU:ÇORUM'UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEĞİZ

Çorum halkının kendisinin milletvekili olduğu dönemde Çorum'a yaptığı hizmetleri çok iyi bildiğini ifade eden Adnan Türkoğlu, "Konuşmakla iş yapılmıyor. Çorum'a 1 yıl içerisinde yaptığı hizmetin 30 yılda yapılmadığını iddia edenlerin yaptıkları hizmetler ortada. Ne yapıldı Çorum'a? Parklar 3 defa söküldü, 4 defa yapıldı. Otobüs durakları yazboz tahtası gibi sökülüp yeniden yapıldı. Bunlar bırakın iş yapmayı göz boyamayı bile beceremiyorlar, işleri eline yüzüne bulaştırıyorlar. Belediye'nin varlıklarını har vurup harman savuruyorlar. Çorum daha fazla bu yönetime bırakılamaz, Çorum Belediyesi'nin ehil kişilere teslim edilmesi gerekir" diye konuştu.
Çorum'un yeniden imarı için mimar bir aday olduğunu ifade eden Adnan Türkoğlu, Çorum'a hizmet edecek yetenekli bilgili kadrolar ve hazırladıkları mantıklı projeler ile Çorum Belediye Başkanlığı'na aday olduklarını kaydederek, "Bizim birilerini karalamak, iftira atmak gibi bir niyetimiz yok. Biz Çorum'u seviyoruz ve Çorum'un hizmete ihtiyacı olduğu için bu hizmete talibiz. Biz Çorum'un yeniden imar edilmesi, modern bir kent haline gelmesi için mücadele ediyoruz. Biz Çorum halkına hizmet için varız" şeklinde konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 2 Mart 2004 Salı 16:16:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
kadir çiçek IP: 88.248.24.xxx Tarih : 24.09.2008 20:33:38

Adnan Türkoğlunun çorum belediye başkanı olmasını gönülden temenni ediyorum yaptığı hizmetler için çok teşekkür ediyorum kendisine KADİR ÇİÇEK