5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Emniyetten futbol turnuvası

ALACA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN FUTBOL TURNUVASI

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü nedeniyle Çorum Alaca İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından düzenlenen futbol turnuvası başladı.

Turnuvaya 4'erli grup halinde 16 takım katılıyor. Çekişmeli maçlara sahne olan turnuvanın açılış karşılaşması Tedaşspor ile Eğitimspor arasında oynandı. Turnuvanın açılış karşılaşmasına İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, polis memurları ile çok sayıda vatandaş da katıldı.

Turnuvanın açılış müsabakasında Eğitimspor, Tedaşspor'u 10-1 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Günün ikinci karşılaşmasında ise Sağlıkspor, Sevinç Eczanesispor'u 4-3'lük skorla mağlup etti. Diğer oynanan karşılaşmalarda ise Şeker, Kafkas'ı 6-3, Anadolu, Jandarma'yı 2-1, Özgüven, Pasaj'ı 13-0, Esnaf, Şehit Nedim'i 2-0, Büyük Hırka, Sanayi'yi 7-2 ve Alaca Höyük, Emniyet'i 3-2 mağlup etti. Gruplarda ilk karşılaşmalar tamamlanırken, gruplarında ilk iki sırayı elde eden takımlar çeyrek finale kalacaklar.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü münasebetiyle böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten İlçe Emniyet Müdürü Sedat Haşimoğlu, "Alaca halkının turnuvaya gösterdikleri ilgiden çok memnunuz. Turnuvaya katılan tüm takımlara başarılar dilerim" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Mart 2010 Çarşamba 10:54:04
Güncelleme :17 Mart 2010 Çarşamba 21:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?