9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Erdoğan telekonferans ile açacak

Yapımına 2005 yılında başlanan ve Çorum'un 2030 yılına kadar içme suyu ihtiyacını karşılayacak olan Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin açılışını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan yapacak.

Çorum'un geleceğine yönelik büyük projeler ürettiklerini ve bu projeleri bir bir hayata geçirdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisi'nin de Çorum'a yapılan en büyük yatırımlardan bir tanesi olduğunu vurguladı. Çorum'u, yaklaşık 450 bin kişilik nüfusa yetecek su arıtma kapasitesine sahip bir tesise kavuşturduklarının altını çizen Belediye Başkanı Turan Atlamaz, tesisin maliyetinin 15 milyon YTL'yi geçtiğini belirtti.

Atlamaz, Başbakan Erdoğan tarafından İzmir'den telekonferans ile gerçekleştirilecek olan açılışa tüm Çorumluların da şahitlik etmesi gerektiğini belirterek, "Çorumumuz tarihi günlerinden bir tanesini daha yaşıyor. Bu tarihi ana tüm Çorumlular şahitlik etmeli. Herkesi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan Yeni İçme Suyu Arıtma Tesisimizin açılışına davet ediyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 15 Aralık 2007 Cumartesi 17:53:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?