5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Eşinden ayrıldı, dehşet saçtı!

ÇORUM'da eşinden ayrılan veteriner hekim 35 yaşındaki Abdullah Parslı, eşi ile barışmak için evlerine gittiği kayınpederi 63 yaşındaki Abdullah Şahin ile kayınvalidesi 62 yaşındaki Ayşe Şahin'e ruhsatsız tabancasıyla ateş etti.

Ağır yaralanan Ayşe Şahin ambulansla hastaneye sevk edilirken öldü, Abdullah Şahin ise tedavi altına alındı.

Olay dün akşam meydana geldi. 3 çocuk babası Abdullah Parslı'nın eşi 33 yaşındaki 33 yaşındaki Zakine Parslı, şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 ay önce evi terk ederek babası Abdullah Şahin'in evine yerleşti. Eşiyle barışmak isteyen Parslı, kayınpederi Abdullah Şahin'in evine gitti. Evin bahçesinde kayınpederi ve kayınvalidesi Ayşe Şahin ile görüşen Abdullah Parslı, olumsuz yanıt aldı. Kayınpederi Abdullah Şahin'in, “Kızıma kan kusturdun. Hep dövdün” sözlerine sinirlenen Parslı, belindeki ruhsatsız tabancayı çıkartarak kayınpederi ve kayınvalidesine ateş ettikten sonra kaçtı.

İki yaralı için ambulans çağrıldı. Kalbine 2 kurşun isabet eden Ayşe Şahin, hastaneye sevk edildiği sırada ambulansta öldü. Göğsüne 3 kurşun isabet eden kayınpeder Abdullah Şahin ise, Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Şahin'in hayati tehlikeyi atlamatamadığı açıklandı.
Gelen polisler olay yerinde 5 boş kovan buldu. Kaçan Abdullah Parslı, kısa sürede yakalandı. İfadesinde eşiyle barışmak istediğini, bunun için Şahin çiftinin evine gittiğini söyleyen Parslı, kayınpederi ve kayınvalidesinin sözlerine sinirlenerek ateş ettiğini söyledi. Soruşturma sürüyor.

Hürriyet
Yayın Tarihi : 15 Şubat 2010 Pazartesi 11:09:41
Güncelleme :15 Şubat 2010 Pazartesi 14:10:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?