7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Eşini av tüfeği ile vurdu

Çorum'da eşi tarafından bacağından vurulduğu iddia edilen kadın, kan kaybından hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi İçeridere Bağları mevkinde yaşanan olayda, Cemal T. (62) eşi Fatma T. (58) ile birlikte dün öğle saatlerinde söz konusu yere piknik yapmak için geldi. İddiaya göre, burada sofra kurup birlikte yemek yiyen çiftlerden Cemal T., bilinmeyen bir nedenle yanında bulunan av tüfeği ile eşini sol bacağından vurdu.

Kanlar içinde kalan eşini orada bırakan zanlı, arabasına binerek İl Jandarma Alay Komutanlığı'na giderek teslim oldu. Cemal T.'nin ifadesinden sonra akşam saatlerinde olay yerine giden jandarma ekipleri, Fatma T.'nin cesedi ile karşılaştı. 

Eşini öldürmek suçundan gözaltına alınan Cemal T.'nin, güvenlik kuvvetlerine verdiği ilk ifadesinde eşini kazara vurduğunu söylediği kaydedildi. Fatma T.'in cesedi, Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Çorum Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Zanlı Cemal T. ise, yapılan sağlık kontrolünün ardından cinayet mahallinin Emniyet Müdürlüğü'ne ait olması nedeniyle polis ekiplerine teslim edildi. 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
iha
Yayın Tarihi : 20 Ekim 2006 Cuma 09:06:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?