2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Esnaftan örnek davranış

OSMANCIKLI ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çorum'un Osmancık ilçesinde hizmet veren İlk Gülen Gözler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğrenim gören çocukları ziyaret eden bir esnaf, çocuklara kitap ve boyama seti hediye ederken, maddi durumu iyi olmayan ailelere de gıda yardımında bulundu.

Osmancık ilçesinde fotoğrafçılık yapan Mustafa Çoban, İlk Gülen Gözler Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'nde öğrenim gören çocukları ziyaret etti. Ziyaretten dolayı duyduğunu memnuniyeti dile getiren Kurum Müdiresi Gülden Arzoğlu, hediyeler için Çoban'a teşekkür etti. Merkezde öğrenim gören öğrencilerin masraflarının devlet tarafından karşılandığını dile getiren Gülden Arzoğlu, "Buradaki çocuklarımızın yalnızca sevgiye ihtiyacı var. Sizin gibi değerli insanlarımız böyle güzel hediyeleri ile çocuklarımızı

çok mutlu ediyorlar. Toplumun içinden birilerinin onları ziyaret etmesi yüzlerinin gülmesine yetiyor. Eğitim kurumumuz 5 yıldır hizmet veriyor, ancak biz çok nadir böyle güzel anlar yaşıyoruz. Daha önce de duyarlı bir hanımefendi onlara bayramlık hediye ederek sevindirmişti" dedi.

Rehabilitasyon merkezinde yalnızca engelli öğrencilerin öğrenim gördüğü düşüncesinin yanlış olduğunu da vurgulayan Arzoğlu, ilköğretim okuluna giden öğrencilerin derslerinde başarı gösterememesi durumunda Rehberlik Araştırma Merkezinin raporuna göre bireysel destek eğitimi aldığını söyledi.

Çocuklarla birlikte olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Fotoğrafçı Mustafa Çoban ise, "Bu alanda hizmet veren bir kurum olduğunu yeni öğrendim. Köylerimizdeki ve çevre ilçelerdeki çocukların burada eğitim gördüğünü öğrenince hem onları yakından tanımak hem de naçizane bir hediye ile sevindirmek istedim. Bu düşüncemin beni bu kadar mutlu bir ortama sürükleyeceğini tahmin edemezdim. Bu gün burada geçirdiğim vakit benim için hayatımın en özel anlarından birisi oldu. Hem burayı daha fazla ziyaret

edeceğim hem de esnaf arkadaşlarıma bu çocukların yüzündeki mutluluğu paylaşmalarını tavsiye edeceğim" dedi.

OSMANCIKLI ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ
OSMANCIKLI ESNAFTAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Mart 2011 Pazar 14:08:00
Güncelleme :6 Mart 2011 Pazar 17:22:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?