7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Fabrika bahçesinde ceset

Çorum'da Yumurta Üretim Pazarlama A.Ş.'nin bahçesindeki ağaçların arasında donarak öldüğü sanılan yaşlı bir adamın cesedi bulundu. 

Edinilen bilgiye göre, Çorum-Ankara Karayolu'nun 5. kilometrede bulunan Çorum Yumurta Üretim Pazarlama A.Ş.'nin bahçesindeki çam ağaçlarının altında 70 yaşlarında bir erkek cesedi bulundu. İşletmenin bekçisi tarafından bulunan ve 155 polis imdat telefonunu yapılan ihbar üzerine harekete geçen polis, olay yerinde inceleme başlattı. 

Olay yerinde güvenlik tedbiri alarak inceleme başlatan polis, cesedi bulunan yaşlı adamı tanıyan hiç kimseye ulaşamadı. Kimlik tespiti için olay yerine bazı vatandaşları getiren polis ölen şahsın kimlik bilgilerine ulaşamadı. Olay yerine gelen adli tabibin yaptığı incelemede ölüm şekli şüpheli bulunmayan ceset Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla ölüm nedenin belirlenmesi için Çorum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

Diğer taraftan bulunan cesedin kimlik bilgilerine ulaşmak için araştırma başlatan polis ekipleri, yaşlı adımın cebinde 695 YTL kağıt ve 27 YTL bozuk olmak üzere toplam 622 YTL para buldu.
iha
Yayın Tarihi : 20 Aralık 2006 Çarşamba 17:35:31
Güncelleme :21 Aralık 2006 Perşembe 12:25:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
davut şahinduran IP: 85.106.185.xxx Tarih : 26.12.2006 21:16:05
ben sivasın suşehri ilçesinde oturuyorum yakın zaman da bi akrabamız kayıp oldu ölen kişinin resmi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum yardımcı olrsanız sevinirim .şahsın resmi suşehri kenthaber sitesinde var yardımcı olrsanız sevinirim jandarma polis aramalarına rağmen bi şeye ulaşılamadı