30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Faruk Özkader mazbatasını aldı

26 Haziran'da yapılan AK Parti İl Kongresi'nde 650 delegenin 598'i oy kullanmış kullanılan oylardan 4 tanesi iptal edilirken, 594 oyun 341'ini alan Faruk Özkader yeniden il başkanı seçilmişti.


Faruk Özkader, yeni il yönetimi, disiplin kurulu üyeleri, kurultay delegeleri, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclis üyeleri ve partililerle birlikte Merkez İlçe Seçim Kurulu'na giderek mazbatasını aldı.


AK Partililer mazbata töreninin ardından seçim kurulu binası önünde toplu halde fotoğraf çektirirken, daha sonra da parti il merkezine geçti. Burada İl Başkanı Faruk Özkader, kısa bir konuşma yaparak seçimi değerlendirirken, tekrar il başkanı seçilmesinin doğru işler yaptığının bir göstergesi olduğunu savundu.
AK Parti eski İl Başkanı Nihat Akar'a bugüne kadar partisine yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür eden Özkader, konuşmasının sonunda Akar'a teşekkür plaketi verdi.


Devir teslim töreninde AK Parti eski İl Başkanı Nihat Akar'ın, "Faruk Beyin bu üçüncü il başkanlığı dönemi, inşallah bundan sonra son olur" sözleri partililer arasında gülüşmelere neden oldu.
 

İha
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2009 Pazartesi 16:11:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?