9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Fuarı 45 bin kişi ziyaret etti

Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali kapsamında Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından düzenlenen Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı Merkezi'ni, 5 gün içerisinde 45 bin kişi ziyaret etti.

TSO tarafından yaptırılan Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı Merkezi'nde açılan fuara vatandaşlar adeta akın etti. Çorum ve diğer şehirlerden gelen insanların yoğun ilgi gösterdiği fuarı 5 gün içerisinde 40 bin kişi gezerken, sanayici ve işadamlarının fuara olan yoğun ilgiden dolayı memnun olduğu gözlendi. Tureks Fuarcılık organizasyonuyla düzenlenen fuara Çorum, Ankara, İstanbul, İzmir, Samsun ve Erzurum'dan toplam 45 firma katıldı. Modern fuar merkezine vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Tureks Fuarcılık Organizasyonu Genel Koordinatörü Zafer Aslan, fuara ilginin yoğun olduğunu belirterek, günlük ortalama 6-7 bin kişinin geldiğini ve saat 23.00'de kapanması planlanan fuarın yoğun ilgiden dolayı her gece saat 24.00'a kadar açık tutulduğunu söyledi. Hitit Sanayi ve Ticaret Fuarı'nın amacına ulaştığını kaydeden Zafer Aslan, "Gelecek yıl daha kapsamlı bir fuar yapılacak. Bu yıl hem fuara katılan firmalar, hem de vatandaşlar memnun kaldı. Çorum fuarı amacına ulaşmıştır" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Temmuz 2007 Pazartesi 11:15:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?