3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Fuhuş operasyonunda 25 gözaltı

Çorum polisinin 4 ilde eş zamanlı düzenlediği fuhuş operasyonunda 25 kişi gözaltına alındı.


Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından, masum kadınları fuhuş batağına iten, fuhuşa teşvik eden örgütü çökertmek amacıyla 4 aydır çok yönlü sürdürülen çalışmalar sonucunda önceki gün sabaha karşı Çorum merkez, Sungurlu, Mecitözü, Osmancık ilçeleri ile Amasya, Gaziantep ve Sivas illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda P.K., B.A., S.A., H.D., M.D., F.D., Y.D., H.Ü., F.U., Z.S., M.K., G.T., N.Ş., A.D., A.D., E.C.Ç., A.B.,
S.Ç., A.A., A.E., F.Ş., F.I., M.A., H.A. ve O.K.'den oluşan 25 kişilik çete yakalandı. Yapılan aramalarda ise silah, sahte sürücü belgesi, av tüfeği ve çok sayıda CD ile çalıntı oto ele geçirildi.


Çorum Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen zanlılar, suç işlemek kastıyla örgüt kurmak, örgüt faaliyeti çerçevesinde fuhuşa teşvik etmek, aracılık etmek, suç örgütüne yardım etmek, birden çok kişinin silahla yaralanması, kanuna muhalefet, oto hırsızlığı, dolandırıcılık ve sahtecilik suçlarından adliyeye sevk edildi.

..
Yayın Tarihi : 12 Haziran 2008 Perşembe 22:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?