3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Fuhuş şebekesine şok baskın!

Çorum'da fuhuş şebekesine polis tarafından şok baskın yapıldı.

Edinilen bilgiye göre, Çorum Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Çorum'da fuhuş yaptırmak maksadıyla diğer illerden değişik vaatlerle getirilen kadınları erkeklere pazarladıkları iddia edilen 8 kişiyi yakaladı.

Bahçelievler Mahallesi'nde bir eve düzenlenen operasyonda fuhuş yaptıkları iddia edilen 4 kadın ile fuhuşa aracılık eden ve kadınları erkeklere pazarlayan A.B., S.S., S.K., Y.D., R.K., İ.K., O.K., E.O., F.B., P.E., N.Ş., Y.D., isimli 12 kişi polis tarafından gözaltına alındı.

Emniyet'te yapılan sorgulamanın ardından 4 kişi serbest bırakılırken, A.B., S.K., N.Ş. ve Y.D. isimli kadınlar ile S.S., R.K., O.K. ve E.O., isimli kişiler, ''Örgüt kurmak suretiyle fuhuş yaptırmak, Fuhuşa yer temin etmek, Fuhuşa Aracılık ve Yardım etmek'' suçlarından adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

.
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 16:56:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HAKKI ADİL KARAKAŞ IP: 88.247.29.xxx Tarih : 16.05.2008 21:08:49

Çorum EMNİYET TEŞKİLATINI VE İLGİLİ BİRİMLERİDE BERABERLERİNDE TEBRİK EDER BAŞARILARININ DEVAMINI TEMENNİ EDERİM.Değerli okurlarım aslında bir ÇORUMLU olarak bu konuları hiç yazmak istemem ama malesef yazmak zorundayım.iş gene geldi HUKUKA dayandı işte İNSANLARIN düzenli ve kurallara bağlı kalarak yaşamalarını düzenlemek hukuki açıdan asillik olduğu kadar hukukun insanları zehirleyen,Ülkeyi bölmek isteyen iç ve dış mihrakların ve insan tacirliği yapan aşağılık karakterlerinde hak ettikleri ceza ve yaptırımları almamamaları yada alamamları ise HUKUKçularımızı bile şaşırtmaktadır.bakın çin,vs bazı ülkeler insan ve uyuşturucu ticareti yapan insanları ne şekilde cezalandırıyor.ÖLÜM CEZASI ile bunuda ilgili siyasilerimize vekillerimize arz ederim yeter artık şu ülkede suç oranlarının düşmesi için çalışmalar yapmanın zamanı acaba gelmedimi SAYGILARIMLA