2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Futbolun sahadaki çirkinliği

TFF 3. Lig 2. Grup'ta oynanan Çorumspor-Hopaspor maçı sonunda arbede yaşandı.


Çorumspor'a 1-0 yenilerek küme düşen Artvin Hopasporlu futbolcular önce hakeme saldırdılar, sonra da hakemi korumaya çalışan Çorumsporlu futbolculara saldırdılar.

Polisin müdahale ettiği kavgada Artvin Hopasporlu futbolcular güçlükle sakinleştirildi.

 


Çorumspor lehine 86. dakikada penaltı verilmesi sonucu 1-0 mağlüp duruma düşen ve maç sonunda küme düşmeyi garantileyen Artvin Hopasporlu futbolcular, hakemin yanlış karar verdiğini bahane ederek, hakeme saldırdı. Polisler tarafından çembere alınan hakemleri, korumak isteyen Çorumsporlu futbolcular, Hopasporlu oyuncuları uzaklaştırmak istedi. Bu sırada Çorumsporlu futbolculara da saldırması üzere arbede çıktı. Penaltının haksız verildiğini iddia eden Hopasporlu futbolcular uzun süre sahada polislerle ve Çorumsporlu oyuncularla tartıştı. Daha sonra güvenlik güçleri olaya sert müdahale ederek, Hopasporlu futbolcuları soyunma odasına gönderdi.


Arbede sırasında sahada oyuncuları sakinleştirmeye çalışan Çorumsporlu bir yöneticide kalp krizi geçirmesi büyük paniğin yaşanmasına neden oldu. Futbolculara sakin olmaları konusunda uyarı yapmaya çalışan Çorumsporlu yönetici biranda fenalaşarak sahanın içerisine yığıldı. Stada bulunan Ambulans doktorlarının ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.


Diğer taraftan, Artvin Hopasporlu futbolcuların soyunma odasına girmelerinin ardından Çorumsporlu futbolcular maçı 1-0 kazanarak 2. lige çıkma konusunda önemli bir avantaj elde etmesinin ardından sevinçlerini taraftarla kucaklaşarak gösterdiler.

iha
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2008 Pazartesi 12:13:19
Güncelleme :28 Nisan 2008 Pazartesi 12:17:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
arda celık IP: 85.97.130.xxx Tarih : 30.04.2008 11:12:15

kavgayı sız kendınız cıkardınız bıde yalan yanlıs haber yazıyonuz mactan sonra asıl sız bıze saldırdınız hopa 08 genlik