7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Gazeteciler halı sahada ter attı

Gazeteciler Cemiyeti'nin, Çorum'daki basın kuruluşları arasında düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası'nda Hakimiyet Gazetesi gol yemeden şampiyon oldu. 

Turnuva öncesi şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Hakimiyet Gazetesi, finalde Zaman Gazetesi-Belediye Basın Karması ile karşılaştı. Doğan Halı Saha'da yapılan final maçını AK Parti Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, Vali Yardımcısı Fatih Damatlar, İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk, Gençlik ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Belediye Meclis Üyesi Ömer Dinç, Futbol İl Temsilcisi Engin Ayan ve İl Futbol Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Çilingir de izledi. 

Final maçına kadar gol yemeden gelen Hakimiyet Gazetesi, finalde de beklenildiği gibi fazla zorlanmayarak sonuca rahat gitti. Özgür (2), Harun (2), Özden (2) ve Mustafa'nın attığı gollerle sahadan 7-0 galip ayrılan Hakimiyet, gol yemeden şampiyon olmanın sevincini yaşarken, turnuvada Zaman Gazetesi-Belediye Basın Karması ikinci, Kent Haber Gazetesi üçüncü, Çorum Gazetesi-Anadolu Ajansı Karması da dördüncü oldu. Turnuva sonunda ilk üçe giren takımlara kupa, yarı final oynayan takımların tüm sporcularına da madalya verildi. 

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, 2 yıldır Zaman Gazetesi tarafından düzenlenen Basın Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nı bu yıl cemiyet faaliyetleri arasına aldıklarını söyledi. 

Erzen, turnuvanın ödül töreni öncesinde yaptığı kısa konuşmada, basın çalışanları arasındaki kaynaşmayı artırmak ve hoş bir ortam sağlamayı amaçlayan turnuvanın amacına ulaştığını belirterek, "Bu yılki turnuvamız gerek oynanan maçlar ve gerekse mücadele olarak çok güzel bir şekilde sonuçlandı. Bu turnuva sırasında yaşadığımız büyük acı bizleri son derece üzmüştür. 3 yıldır düzenlenen bu turnuvada mücadele eden Zaman Gazetesi çalışanı arkadaşımız Erdoğan Topbaş'ı kaybettik. Bu acıyla birlikte devam eden turnuva, amacına uygun olarak sonuçlandı. Cemiyet yönetimi olarak önümüzdeki yıldan itibaren Erdoğan Topbaş arkadaşımızı unutmamak ve adını yaşatmak amacıyla bu turnuvayı Gazeteciler Cemiyeti Erdoğan Topbaş Halı Saha Turnuvası olarak düzenleyeceğiz. Bu turnuvanın organizesinde bizlere destek veren başta İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk'e, Doğan Halı Saha İşletmecisi Fikret Özer'e, Ada Lokantası ve Cevher Pastanesi sahipleri ile komitede görev yapan Bülent Özkaleli ve Halil Öztürk'e çok teşekkür ediyorum" dedi.
Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Kuruluşları Arası Halı Saha Futbol Turnuvası'nda 'en centilmen' takım seçilen Hakimiyet Gazetesi, bu ödülü turnuva sırasında hayatını kaybeden Zaman Gazetesi takımı oyuncularından Erdoğan Topbaş'ın ailesine bağışladı. 

500 YTL'lik centilmenlik ödülünü alan Hakimiyet Gazetesi takım kaptanı Mustafa Demirer, 3 yıldır bu turnuvada birlikte ter döktükleri Erdoğan Topbaş'ı genç yaşta kaybetmenin derin üzüntüsü içinde olduklarını ve takım olarak maç kazanmanın yanında centilmenlik mücadelesi de verdiklerini belirterek, "Takım arkadaşlarımla gerek skor gerekse centilmenlik olarak başarılı bir sınav verdik. Maç öncesinde takım arkadaşlarımla birlikte bu ödülü almamız halinde Erdoğan Topbaş'ın ailesine vermeyi kararlaştırdık. Önümüzdeki günlerde Topbaş ailesini ziyaret ederek bu ödülü vereceğiz" şeklinde konuştu. 

Çorum Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen Basın Kuruluşları Halı Saha Futbol Turnuvası'na sponsor olarak destek verenlere teşekkür belgesi verildi. Final maçının ardından düzenlenen ödül töreni sırasında Cemiyet Yönetim Kurulu tarafından turnuvaya sponsor olan İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk'e, Doğan Halı Saha sahibi Fikret Özer'e ve Ada Restaurant&Cevher Pastanesi'ne birer adet plaket verildi.
.
Yayın Tarihi : 5 Haziran 2006 Pazartesi 14:42:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?