7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Geleneksel sünnet şöleni

Çorum Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Sünnet Şöleni" 20 Ağustos Pazar günü gerçekleştirilecek. 

Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen geleneksel Sünnet ve Dayanışma Şöleni'nde yüzlerce çocuğu sünnet ettirdiklerini söyleyen Başkan Atlamaz, bu yıl da bu geleneği devam ettireceklerini söyledi. Geçen yıl maddi durumu iyi olmayan 700 çocuğu sünnet ettirdiklerini ifade eden Atlamaz, bu seneki Sünnet ve Dayanışma Şöleni'nde çocuklarını sünnet ettirmek isteyen ailelerin 24 Temmuz Pazartesi gününden itibaren Beyaz Masa'ya başvurarak kayıtlarını yaptırabileceklerini vurguladı. 

Belediye Başkanı Turan Atlamaz, "20 Ağustos Pazar günü yapacağımız Sünnet ve Dayanışma Şölenimize tüm halkımız davetlidir. Sünnet Şöleni'nde araçlarla konvoy oluşturup şehir turu yapıldıktan sonra Hıdırlık Camii'ne gidilerek orada bulunan sahabelerin türbeleri ziyaret edilerek çocuklarımız ve aileleri ile birlikte dua edilecek. Daha sonra Hürriyet Meydanı'nda konserle tüm çocuklarımız ve hemşehrilerimiz hoşça vakit geçirecek. Tüm halkımız şölenimize davetlidir" diye konuştu. 

Ertuğrul Erkişi ve Minik Dualar Grubu'nun Sünnet Şöleni'nde konser vereceğini söyleyen Atlamaz, "Sünnet olacak yavrularımız ve onların aileleri, Minik Dualar Grubu ile hoşça vakit geçirecek. Bu sene çıkardıkları albüm ile ülkemizde çocuklar arasında büyük beğeni kazanan Minik Dualar Grubu'nu vatandaşlarımızla buluşturuyoruz. Tüm halkımız Sünnet Şöleni'nde yapılacak olan konserimize davetlidir" ifadelerini kullandı.
iha
Yayın Tarihi : 20 Temmuz 2006 Perşembe 22:02:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
büşra IP: 85.107.110.xxx Tarih : 14.08.2006 19:30:15
minik dualar grubu bi kez daha gelmişti ozmanda gittim ve inş. yine gitmeyi düşünüyorum bu grub muhteşem bi grub ayrıca ertuğrul abiye çok teşekkür ediyorum bölesine muhteşem bi grub kurduğu için bide grubtakilerle konuşmak çok güzelll