4
Mayıs
2024
Cumartesi
ÇORUM

Gıda ve Erzak Fuarı açıldı

GIDA VE ERZAK FUARI AÇILDI

Çorum EXPO TR 83 Fuarcılık Merkezi tarafından düzenlenen "Gıda ve Erzak Fuarı" törenle açıldı. Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) ve KOSGEB'in katkıları ile düzenlenen fuara çeşitli illerden yerli ve yabancı 90 firmanın katılıyor.

Ticaret ve Sanayi Odası Fuar Kompleksi'ndeki Gıda ve Erzak Fuarı açılış törenine Vali Nurullah Çakır, Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Eyüp Bölük, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Milletvekilleri Agah Kafkas, Murat Yıldırım, Emniyet Müdürü Necmettin Emre, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, bazı daire müdürleri, festival için şehir dışında ve yurt dışından gelen kültürel ekipler ile davetliler katıldı.

EXPO TR83 Fuarcılık A.Ş. yetkilileri, fuarlar zinciri ile Çorum'un bu sektörden hak ettiği payı alacağını belirttiler. Yetkililer, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katıldığı fuaroa stant satışının yapıldığını belirterek, fuarla üretici, toptancı ve tüketicileri buluşturduklarını belirttiler.

Fuarın açılış kurdelesini Vali Nurullah Çakır ve protokol üyeleri birlikte kesti. Açılışın ardından protokol üyeleri ve davetliler fuardaki standakları tek tek gezerek incelediler. Gıda ve Erzak Fuarı 11 Temmuz 2010 tarihine kadar açık kalacak.

GIDA VE ERZAK FUARI AÇILDI
GIDA VE ERZAK FUARI AÇILDI
İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2010 Çarşamba 18:30:04
Güncelleme :8 Temmuz 2010 Perşembe 09:35:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?