20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Girişimciler Kurulu'na yeni başkan

ÇORUM KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDA SEMRİN KALELİ DÖNEMİ

Çorum Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kadın Girişimciler Kurulu başkanlığına Semrin Kaleli seçildi.

Çorum Kadın Girişimciler Kurulu'nun aylık olağan toplantısı ÇTSO toplantı salonunda gerçekleştirildi.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal'ın başkanlığında düzenlenen toplantıya İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Fatma Er, Başkan yardımcıları Gülşen Kayım ve Semra Şahin ile kurul üyeleri Semrin Kaleli, Sema Sevgi Şahin, Ebru Gül Çömüz, Pelin Tuğut ile Kadın Girişimciler Kurulu Sekretaryası Şule Akkese katıldı.

Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Fatma Er yeni başkan Semrin Kaleli'ye görevini teslim etti.

Teslim töreninde konuşan Fatma Er, kadın girişimcilere eğitim, kapasite geliştirme desteği ile girişimci fikirlerini hayata geçirmelerinde destek sağlamak üzere oluşturulan kurulun Çorum'da güzel çalışmalar yaptığını söyledi. Görev süresinin dolması nedeniyle başkanlığı bırakmak zorunda kaldığını ifade eden Er, kurula desteğinin her zaman süreceğini belirtti.

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Başaranhıncal ise, son yıllarda kadın istihdamını artırmaya yönelik proje ve programların önem kazandığını, özellikle kadın girişimciliği konusunda kamu, sivil toplum ve özel sektör kuruluşları tarafından yürütülen program ve projelerde artışlar görüldüğünü söyledi.

Söz konusu program ve projelerin sürekliliğinin sağlanarak bunların bütünlükçü bir bakışla devam ettirilmesinin ve toplumun tüm kesimleri tarafından benimsenmesinin önemli olduğunu anlatan Başaranhıncal, kurum olarak kadın girişimciliğin gelişmesi için yapılacak projelere her zaman katkı yapmaya hazır olduklarını kaydetti

Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Semrin Kaleli ise, eski Başkan Er'e kurula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Ayrıca toplantıda Fatma Er, İl Kadın Girişimciler Kurulu Kurucu Başkanı Nuray Şehirtay'a hizmetlerinden dolayı plaket verdi.

Çorum İl Kadın Girişimciler Kurulu Semrin Kaleli başkanlığında şu isimlerden oluşuyor:

"Gülşen Kayım, Semra Şahin, Fatma Er, Nuray Şehirtay, Sema Sevgi Şahin, Ebru Gül Çömüz, Pelin Tuğut, Yüksel Kavukçu, Fadime Dölekbaş, Nurcan Damar, Arzu Ocaklı, Yurdagül Sivri, Yasemin Kefçeli, Zeynep Yarımca, R. Gülçin Kümbüloğlu, Saadet Tuğ, Seliz Bozer, Esra Samsunlu, Zehra Yalçın."

ÇORUM KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDA SEMRİN KALELİ DÖNEMİ
ÇORUM KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU'NDA SEMRİN KALELİ DÖNEMİ
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 16:21:02
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 17:25:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?