3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Gözler Artvin Hopaspor'da

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Çorumspor'da gözler hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Artvin Hopaspor maçına çevrildi.


Kulüp Başkanı Enver Şen, Çorumspor'un yıllardır beklediği TFF 2. Lig'e çıkma sevdasının bu yıl mutlaka gerçekleşeceğini söyleyerek, "Yemin ettik başaracağız. Çorumluların yıllardır hayal kurdukları ve her dönem büyük umutla bekledikleri 2. Lig'e bu yıl mutlaka çıkacağız. Futbolcular, yönetim kurulu ve tüm Çorum halkı 2. Lig hedefine kenetlendik. Çorum halkını Artvin Hopaspor maçında takımlarını desteklemeye bekliyoruz. Taraftarlarımızla birlikte TFF 2. Lig hedefine emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


Çorum Valisi Mustafa Toprak ise, Çorumspor'u TFF 2. Lig'de görmek istediklerini belirterek, "Bu amaçla sanayici ve işadamları ile bir araya gelerek kulübe maddi destek sağladık. Çorum halkı da çok duyarlı davrandı ve Çorumspor'a gerekli maddi destek sağlandı. Çorumlu sanayici ve işadamlarına, esnafına, sivil toplum kuruluşlarına teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


Bu arada Artvin Hopaspor maçı öncesinde teknik heyet ve futbolculara Ankara Demirspor galibiyetinin primi 2 bin YTL dağıtıldı.


Öte yandan Çorum Valisi Mustafa Toprak, Çorumspor'a maddi destek sağlamak amacıyla esnaf, işadamları ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya geldi. Toplantıya Cumhuriyet Başsavcısı Canip Yetişir, Belediye Başkan Vekili Necati Körpınar, Ağır Ceza Reisi Turgut Bayraktar, TSO Meclis Başkanı Mehmet Özdoğan, TSO Başkan Yardımcısı Sami Göktepe, ÇESOB Başkanı Necati Hayran, Hizmet-İş Başkanı İbrahim Eceviş, sivil toplum kuruluşlarının başkanları katıldı.


Çorum'da sokaklar Kırmızı-beyaz bayraklarla donatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2008 Cuma 15:23:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?