3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Gözyaşları Kübra için aktı

Samsun Araştırma Enstitüsü'ndeki eğitim seminerinden dönerken geçirdikleri kazada hayatını kaybeden Ordu Üniversitesi (ODÜ) Ziraat Fakültesi öğrencilerinden Kübra Penez'in cenazesi, memleketi Çorum'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Necip Cıdık'ın yeğeni olan Kübra Penez'in (19) cenazesi, ailesi tarafından öğrenim gördüğü okulda düzenlenen törenin ardından doğum yeri olan Çorum'a getirildi. İlk olarak Gülabibey Mahallesi'nde bulunan baba evine götürülen genç kızın cenazesini gören anne Pervin Penez, sinir krizi geçirdi.

Uzun süre gözyaşı döken anne Penez, yakınları tarafından güçlükle teselli edildi. Buradan Ulu Cami'ye getirilen genç kızın cenazesi, öğle namazından sonra kılınan cenaze namazını müteakip ulu camide son yolculuğuna uğurlandı.

Çorum Belediyesi İtfaiye Amirliği'nde çalışan İskender Penez'in üç çocuğundan en büyüğü olan Pervin Penez'in 22 Aralık tarihinde 19. ve son doğum gününü kutladığı öğrenildi.

iha
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2008 Perşembe 23:36:42
Güncelleme :25 Aralık 2008 Perşembe 23:40:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Recep SIRALI IP: 78.163.240.xxx Tarih : 26.12.2008 23:48:37

hiç beklenmedik bir anda bizleri acılara boğan elim bir trafik kazasının ardından ebediyete yolcu ettiğimiz çok değerli öğrencimiz kübra penez'e allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabır niyaz ediyorum. yrd.doç.dr recep sıralı ordu üniversitesi ziraat fakültesi öğretim üyesi