2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Gözyaşları sel oldu

27 yaşındaki Piyade Uzman Çavuş Mustafa Aslan’ın cenazesi, memleketi Çorum’da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit eşi Pınar Aslan, PKK’lı teröristlere lanet okudu. Şehidin evinin önüne gelen lise öğrencileri şehit Aslan’ın çocukları Efe ve Zeynep’i omuzlarına alıp ''En büyük asker bizim asker'' sloganı attı.

Şehit Mustafa Aslan’ın babası Ali Aslan, annesi Samiye Aslan ve eşi 25 yaşındaki Pınar Aslan, evin önünde taziyeleri kabul etti. Şehit eşi Pınar Aslan, ailesi ve yakınlarına sürekli "Ağlamayın" uyarısında bulundu. "Mustafa ağlamamızı istemezdi. Ağladığımızda kızardı" diyen şehit eşi, metanetini korudu. Pınar Aslan, ayrıca eşinin alyansını da kolye yapıp boynuna taktı.

Şehit annesi Samiye Aslan da "Ayılıp bayılmak yok. Ağlamak yok. Yavruma düşmanları güldürmeyin" dedi. Anne Samiye Aslan, daha sonra torunu 3 yaşındaki Efe’yi kucağına alarak "Düşmanlar için bir tane daha büyütüyorum. Kahrolsun PKK kahrolsun. Bir tane daha yiğit büyütüyorum onlar için. Canı sağolsun yavrumun. Bir tane daha Mehmetçik büyütüyorum" dedi. Şehit eşi Pınar Aslan da çocukları Ege ve 6 yaşındaki Zeynep’e sarılıp "Bunlar da asker olacak" dedi.

...
Yayın Tarihi : 21 Ekim 2011 Cuma 16:28:58
Güncelleme :12 Kasım 2011 Cumartesi 18:17:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?