3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Gururlandıran davet

Samsun’da 23 Haziran 2005 tarihinde gerçekleştirilecek olan "Orta Karadeniz Uydu Teknolojileri" konulu seminere, Çorum’lu elektronikçiler de davet edildi.

Seminer hakkında bir açıklama yapan Tüm Uydu Anten Elektronik İletişim işadamları Derneği Genel Koordinatörü Süleyman Şahin, Samsun’da gerçekleştirilecek olan seminere, Çorum’daki tüm elektronik satıcılarının katılmasını istedi. Süleyman Şahin, Samsun Elektrik ve Elektronik Teknisyenleri Odası işbirliğiyle gerçekleştirilecek olan "Orta Karadeniz Uydu Teknolojileri" konulu seminerin, 23 Haziran 2005 tarihinde, saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılacağını bildirdi.

Samsun’da ilk kez gerçekleştirilecek olan seminerde, katılımcılara son sistem elektronik cihazlar hakkında bilgi verileceğini anlatan Şahin, seminere Samsun, Çorum, Amasya, Tokat, Sinop gibi illerden yaklaşık 300 kişinin katılmasını beklediklerini ifade etti.

Tüm Uydu Anten Elektronik İletişim Uydu Dünyası Dergisi İletişim İşadamları Derneği Çorum Temsilcisi Ahmet Selim Özarslan ile birlikte bir basın toplantısı düzenleyen Süleyman Şahin, Samsun’da gerçekleştirilecek seminere ilgililerin mutlaka katılması gereken bir seminer olduğunu söyledi.

Özarslan Ticaret sahibi Ahmet Selim Özarslan, Uydu Anten Elektronik İletişim Uydu Dünyası Dergisi Çorum Temsilciliği’ne getirildi. Aylık olarak çıkartılan Uydu Dünyası Dergisi, bundan sonra temsilcilik aracılığıyla Çorum’da da faaliyetlerini sürdürecek. Çorum Temsilcisi Ahmet Semlim Özarslan, Çorum’daki teknolojik gelişmeleri yakından duyurmak ve yapılan faaliyetleri anlatmak amacıyla Uydu Dünyası Dergisi’nin büyük katkılarının sağlanması için çalışacaklarını ifade etti.

İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2005 Pazartesi 15:52:29
Güncelleme :20 Haziran 2005 Pazartesi 19:06:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?