9
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Halk otobüslerinde akıllı kart dönemi

Çorum'da, halk otobüslerinde 1 Ekim'den itibaren akıllı kart dönemi başlıyor. 

Şehir içinde toplu taşımacılık yapan halk otobüslerinin 1 Ekim 2007 tarihinden itibaren akıllı kart uygulamasına geçmesi için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Çorum Ulaşım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Atmaca, yönetim kurulu üyesi Salih Yıldız'la birlikte Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı makamında ziyaret ederek, Başkan Atlamaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Saim Balcı'ya akılı kartlarını teslim etti. Başkan Atlamaz, büyük şehirlerde kullanılan teknolojiyi Çorum halkının da kullanması için var güçleriyle çalıştıklarını belirterek, "Çorumlu hemşehrilerimiz her şeyin en güzeline ve en iyisine layıktır" dedi. 

Akıllı bilet uygulamasıyla vatandaşların birçok sıkıntısının da giderileceğini söyleyen Atlamaz, bu sistemle birlikte toplu taşıma araçlarının hatlarını aksatmaları, duraklara geç veya erken gelmeleri halinde tespitinin rahatça yapabileceğini kaydetti.

İHA
Yayın Tarihi : 27 Eylül 2007 Perşembe 17:36:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Galip YILDIZ IP: 81.213.244.xxx Tarih : 6.10.2007 03:39:48

Merhaba,ben suanda ANTALYA/Alanya da calısan bir CORUM lu olarak böyle bir uygulamanın hayata gecirilmesini gönülden destekliyorum. CORUM mumuzda neden olmasın ki degilmi?Bizim İlimiz gercekten cogu illerle kıyaslandıgında daha fazlasını hak eden bir il.İnsaAllah her anlamda özellikle de Turizm anlamında büyük ilerlemeler gösterir hak ettigi degere ulasmıs olur temnnisindeyim.Bu arada,Salih abinin cabalarının bosa cıkmaması temennisi ile...!Selamlar!Bye