7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Hasan Cemal Özdeş'ten açıklama

Çorum Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cemal Özdeş, bazı gazetelerde isminin Atabey Çetesi ile anılmasına üzüldüğünü belirterek, "Benim yapımı bilen bilir. Bilmeyenlerde bir şeyleri haksız yere karıştırmaya kalkarlarsa, o zaman ortalık fena halde karışır" dedi. 

Çorum'da yaptığı başarılı operasyon ve emniyetteki titiz çalışmalarıyla tanınan Çorum Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cemal Özdeş, Atabey Çetesi'ne adının karıştırılmak istendiğini belirterek, bu olayla uzaktan yakından ilgisinin bulunmadığını söyledi. Çorum'da uzun süredir görev yapan Özdeş, Atabey Çetesi'nin lideri Yüzbaşı Murat Eren'in "Kendisine, 2 polis müdürüne eylemleri anlattım" açıklamasına sert tepki gösterdi. Özdeş, bu olayla uzaktan yakından ilgisinin bulunmadığını ve ayrıca bu önemli olayın yargı aşamasında olduğunu dile getirerek, "Konu hakkında hiçbir açıklama yapmak istemiyorum" şeklinde konuştu. 

Yargıya intikal eden bir konu hakkında konuşmasının yanlış olacağını kaydeden Çorum Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Cemal Özdeş, "Ben görev yaptığım süre boyunca ömrümü halka adayarak, mesai gözetmeksizin halkın huzuru ve güvenliği için çalışmalarımı sürdürmekteyim. Bu konuyla uzaktan yakından hiç bir ilgim yok. Ancak birileri bir şeylerin altını karıştırıp ilgisi olmayan kişileri zan altında bırakmaya çalışabilir. Bu beni ve bağlı bulunduğum teşkilatımı hem üzer, hem de derinden yaralar" diye konuştu.
.
Yayın Tarihi : 6 Haziran 2006 Salı 16:04:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?