3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Hastaneler dert küpü

Çorum İl Sağlık Müdürü Fikret Purtul, sağlık kuruluşlarının tek çatı altında toplanmasının devlet hastanelerinin yükünü iki katına çıkardığını açıkladı.

Sağlıkta yapılan reform sonucu devlet hastanelerinin baktığı hasta sayısının arttığını belirten Purtul, vatandaşın artık istediği yerden faydalanabileceğini söyledi.

Purtul, tıp alanındaki gelişmelerin baş döndürücü bir hızla devam ettiğini belirterek, bu hıza tüm ülke gibi Çorum da iştirak etmekte olduğunu ve birçok yeniliğin sağlık kuruluşlarına girdiğini kaydetti.

Türkiye’de artık modern tıbbın gereklerinin yerine getirildiğini ve halka çağdaş bir sağlık hizmeti sunulduğunu ifade eden Purtul, "Bugün dünya çapında ün yapmış bir çok tıp adamı ve sağlık kuruluşumuz bulunmaktadır. Bu nedenle bizimde kendimize has bir tıp kültürümüzün olması gerekir. Çorum Sağlık Müdürlüğü olarak tüm sağlık çalışanlarımızın mevcut sorunlarını, kendi inisiyatifimiz dahilinde olanları ivedilikle çözüme kavuşturmak için elimizden gelen tüm gayreti sarf etmekteyiz. Hizmetin aksamadan sürdürülebilmesi için sağlık personelimiz özverili çalışmalar yapmaktadır. Bu özverili çalışmalarıyla hizmetlerin aksamadan sürmesini sağlayan ve bir çok yeni başarılı çalışmalara da imza atan sağlık personelimiz, tam anlamıyla bir bayramı hak etmektedir’’ şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2005 Salı 17:05:16
Güncelleme :18 Mart 2005 Cuma 18:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?