2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Hayırsever işadamında huzurevi

Çorumlu hayırsever iş adamı Ahmet Akdağ, Çomar Barajı yanında 250 kişilik modern bir huzurevi yapıyor.

250 kişilik lüks odalı, özel bahçe düzeni ve hobi alanları ile yaşlıların huzur içerisinde kalabilecekleri modern huzurevi inşaatına başlanırken, huzurevini yapan hayırsever iş adamı Ahmet Akdağ, inşaatın 4 ay gibi bir sürede tamamlanarak yaşlı vatandaşların hizmetine sunulacağını bildirdi.

Ahmet Akdağ, "Huzurevinin bitmesinin ardından burada sadece Çorumlu yaşlıların kalmasını istiyoruz. Yaşlı insanlarımıza bakmak ve onları mutlu etmek bizlerin görevidir" diye konuştu.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, hayırsever iş adamı tarafından yapılan huzurevi inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Atlamaz, Ahmet Akdağ'dan huzurevinin işlevi hakkında bilgi aldı.

Çorum Belediyesi olarak Çorum'un hayrına olan her işin arkasında olacaklarını belirten Belediye Başkanı Turan Atlamaz, "Hayırsever iş adamı Ahmet Akdağ, Çorum'a gerçekten de büyük bir hayır yapmaktadır. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye hazırız. Bu huzurevi Çorumlu yaşlı insanların huzur bulacakları, mutlu olacakları ve kendilerini evlerinde hissedecekleri bir mekan olacak. Belediye olarak bu huzurevine desteğimiz artarak devam edecektir. Ahmet Akdağ'ı kutluyorum ve diğer iş adamlarımızın da böylesi önemli hizmetlere imza atmasını bekliyorum" şeklinde konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 30 Temmuz 2008 Çarşamba 19:52:51
Güncelleme :30 Temmuz 2008 Çarşamba 20:40:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?