2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

HDİ beş yıldır birinciliği bırakmıyor

HDİ Sigorta Çorum Acentesi, üretim, tahsilat ve hasar prim oranında yapılan derecelendirmede tüm kategorilerde acentler arasında Türkiye biricisi oldu.

Beş yıldır Türkiye birinciliğini kimseye kaptırmayan Çorum Sigorta, müşterilerinin de güvenini alarak başarılı çalışmalarını sürdürüyor.
Başarıya giden yolun azimli çalışmaktan geçtiğini belirten HDİ Çorum Acentesi yöneticilerinden Ahmet Özsaray, ''İnsanlar bize gelerek mallarını sigorta yaptırıyor ve bizler de müşterilerimizin bize olan güvenini boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Her zaman müşteri haklıdır zihniyeti üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu sayede müşterileri mağdur etmeden işlemlerini yapıyoruz. Ve bu doğru dürüst çalışma anlayışı sayesinde Türkiye genelinde başarı elde etmiş oluyoruz'' şeklinde konuştu.


HDİ Çorum Acentesi yöneticilerinden Ahmet Kese ise, Türkiye'de çok sayıda sigorta olduğunu ancak müşterinin sigortadan çok kendilerine gösterilen ilgi ve alakayı değerlendirerek seçim yaptığını söyledi.


Kese, ''Daha önce İhlas Sigorta, şimdi ise HDİ Sigorta'da başarılı çalışmalar yaptık. İlkemiz müşteri memnuniyeti olmuştur ve yaptığımız çalışmalar sonunda acenteler arasında yapılan değerlendirmelerde 5 yıldır derece alıyoruz. Hizmet yelpazemizde bulunan Kasgo, yangın, trafik, kaza, ferdi kaza, hukuksal koruma, mühendislik, sağlık, tarım ve DASK sigorta işlemleri ile vatandaşlarımızı mağdur etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' dedi.

İha
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2008 Perşembe 15:27:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
idris yıldırım IP: 78.163.230.xxx Tarih : 23.12.2008 21:24:41

teşekkürler sayın ahmet Özsaray kardeşim başarılarınızın devamını dilerim