20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Hedefimiz grupta ilk ikiye girmek

TFF 2. Lig Yükselme Grubu takımlarından Çorumspor'un Genel Kaptanı Hakan Yalçınkaya, Yükselme Grubunun en iddialı takımlarından biri olduklarını belirterek, grupta ilk ikiye girerek Bank Asya 1. Lig'e yükselmek istediklerini, bu doğrultuda kadrolarına güçlendirdiklerini söyledi.

Hakan Yalçınkaya, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Yükselme Grubu'nda Pazar günü Bucaspor ile yapacakları ilk maçı kazanmak için mücadele edeceklerini vurguladı.

2 Ocak'ta başladıkları kampı Bucaspor maçına kadar uzattıklarını ve Cuma günü Antalya'dan direkt olarak İzmir'e geçeceklerini ifade eden Uzunköprü, kampın son derece verimli geçtiğini kaydetti. Kamp döneminde kadrolarında bulunan iki futbolcunun tamamen kişisel sorunlar yüzünden kadrodan ayrıldığını belirten Yalçınkaya, ''Altı sezon Çorumspor formasını giyen Onur, ayrılmak istediğini belirtti ve kendisiyle karşılıklı anlaşarak sözleşmesini fesih ettik. Arif ise forvet mevkisinde alternatif isim fazla olması nedeniyle forma şansı bulamadığını belirterek ayrılmak isteğini belirtti. Teknik Heyet ve Yönetim Kurulumuz da bu isteğe olumlu cevap vererek bu futbolcuyla yollarını ayırmıştır'' dedi.

''Bizi istemeyen futbolcuyu kadromuzda tutmayız'' diye konuşan Yalçınkaya, şöyle devam etti:

''Bu ilkemiz doğrultusunda ayrılmak isteyen arkadaşlara yol verdik. Yönetim Kurulu olarak futbolcularımıza olan mali vecibelerimizin büyük kısmını yerine getirdik. Kalan kısmını da en kısa sürede ödeme çabası içindeyiz. Teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik mevkilerimiz için belirlediğimiz isimler Adanaspor'dan Engin, Kartalspor'dan Kenan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Mutlu ve Urfaspor'dan Gökhan'ı kadromuza kattık. Cuma gününe kadar Antalya'da sürdüreceğimiz çalışmaların ardından Cuma öğleden sonra İzmir'e hareket edeceğiz ve burada kampa girerek Bucaspor maçını bekleyeceğiz''

Yalçınkaya, Çorumspor olarak gruplarda gösterdikleri performansı Yükselme Grubunda da sürdürüp Bank Asya 1. Lig'e yükselmek istediklerini dile getirerek, ''Bu hedef için oynayan tüm takımlar içinde Çorumspor en güçlüler arasındadır. Bizlere sezon boyunca destek veren coşkulu taraftarımızın da vereceği destekle Yükselme Grubunda zirveye oynayan bir takım olacağız'' dedi.

A.A
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 13:40:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?