8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Her gün bin aileye sıcak yemek

Osmancık Belediyesi, ilçede maddi durumu iyi olmayan bin aileye sıcak yemek veriyor. Belediyenin organizasyonunda yapılan sıcak yemek dağıtımına hayırsever vatandaşlar da katkı sağlıyor.


Osmancık Belediyesi tarafından 4 yıldır Ramazan ayında sürdürülen ve geleneksel hale gelen sıcak yemek dağıtımı, bu sene de gerçekleştiriliyor. Her yıl ihtiyaç sahiplerinin umudu haline gelen ve bin kişiye günlük olarak dağıtımı yapılan 3 çeşit sıcak yemek ve tatlıdan oluşan menü, belediyenin sağladığı araçlarla belediye görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerine götürülüyor.


Osmancık Belediye Başkanı E. Serdar Kurşun, "Göreve geldiğimiz günden itibaren belediyemiz bünyesinde oluşturduğumuz Sosyal Hizmetler Birimi tarafından talimatlarımız doğrultusunda tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere günlük olarak sıcak yemek dağıtımını gerçekleştiriyoruz.Koca Mehmet Paşa İmaret Camii'nin bahçesinin bir köşesinde aşevi tesis ettik. Koca Mehmet Paşa Vakfı'nın döneminde önemli hizmetlerinden biri olan fakir fukaraya yemek verilmesi geleneğinin devam ettirilmesi noktasında bir çalışma
başlatmış olduk" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2007 Çarşamba 01:27:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?