5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Hırsızlara boş kasa sürprizi

HIRSIZLARA BOŞ KASA SÜRPRİZİ

Çorum Ziraat Odası'na hırsızlık amacıyla giren ve açtıkları kasanın boş olduğunu gören şahıslar binanın güvenlik kameralarına zarar vererek kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre, ana kapıdaki güvenlik kamerasının ters istikametinden odaya giren hırsızlar, kameranın yönünü değiştirdikten sonra Çorum Ziraat Odası'nın ana kapısını açtı. İçeri girdikten sonra ana şalteri kapatan hırsızlar, güvenlik kameralarını da devre dışı bıraktıktan sonra binadaki tüm kameraların yönlerini değiştirdi. Başkanlık katında bulunan çelik kapıyı açan hırsızlar, muhasebe servisindeki çelik kasayı delici aletlerle açtı. Ancak kasada para olmadığı için Ziraat Odası'ndan eli boş ayrıldı.

Ziraat odası çalışanları tarafından fark edilen hırsızlık olayı polise bildirildi. Olay yerine gelen ekipler, parmak izi çalışması yaptı. Çalınan herhangi bir paranın olmadığını, kasanın boş olduğunu aktaran Ziraat Odası yetkilileri, kapılara ve güvenlik kameralarına verilen hasar nedeniyle zararın 2 bin lira olduğunu ifade etti.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Haziran 2010 Cumartesi 15:58:05
Güncelleme :26 Haziran 2010 Cumartesi 16:13:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?