3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Hitit Festivali'nde ünlüler geçidi

Uluslararası 28. Çorum Hitit Fuar ve Festivali kapsamında sahneye çıkan ünlü türkücüler Zara, Arif Sağ ve Belkıs Akkale, Çorumlulara unutulmaz bir gece yaşattı.

Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadını dolduran binlerce kişiye hoş bir türkü ziyafeti veren ünlü sanatçılar, festivale renk kattı.

Sahneye ilk çıkan Zara söylediği birbirinden güzel türkülerle Çorumluları coştururken, konser sonunda Belediye Başkanı Turan Atlamaz tarafından Zara'ya günün anlamına ilişkin plaket ve çiçek verildi. Daha sonra sahneye çıkan ünlü Türkücü Arif Sağ ise adeta saz resitali verdi.

Kendi çaldığı sazı ile binlerce kişiyi coşturan Arif Sağ, söylediği 10 türküden sonra durarak, seyircileri selamladı. 'Türkü benim hayatım' diyen Arif Sağ, yaklaşık bir saat boyunca söylediği türkülerle hoş bir gece yaşanmasına neden oldu.

Sahneye son olarak ünlü türkücü Belkıs Akkale çıktı. Belkıs Akkale, 'hocam ve canım abim' dediği Arif Sağ ile bir süre birlikte düet yaparken, Arif Sağ daha sonra sahneyi Belkıs Akkale'ye devretti. Sahnede yaklaşık 2 saat kalan ünlü türkücü, yoğun ilgiden dolayı duygusal anlar yaşadı.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Temmuz 2008 Pazar 15:54:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?