3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

İhlas çaşılanları iftarda buluştu

İhlas Holding'e bağlı olarak Çorum'da çalışanlar Auro Reverse Osmosis Su Arıtma Ofisi'nce verilen iftar yemeğinde bir araya geldi.


Ramazan ayında verilen iftar yemekleri İhlas Holding bünyesinde çalışanları bir araya getirmeye devam ediyor. Su arıtma ofisinde çalışan ekibi bir araya getiren iftar yemeğine yoğun katılım oldu.


Yenilen iftar yemeği ve edilen duaların ardından konuşan Reverse Osmosis Su Arıtma Ofisi Müdürü Osman Asan, çok arzu ettikleri böyle bir organizasyonun gerçekleştirilmesinde katkı sağlayanlara teşekkür etti.


Arkadaşların birlik ve beraberlik içerisinde bulunmaları ve motivasyon açısından zaman zaman bir araya gelen ofis çalışanlarını iftarda buluşturmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Osman Asan, "Ofis olarak her şeyin birlik ve kardeşlik içerisinde saygı çerçevesinde halledileceğine inanıyorum. Arkadaşlarımız yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorlar, iyi satış ve müşteri memnuniyeti sayesinde satışlarımızda ciddi artışlar oluyor. Pazarlamada üstün başarı elde eden arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra
sık sık bir araya gelerek, hem stres atacağız, hem de iyi bir motivasyon kazanacağız" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2008 Perşembe 12:33:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?