5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

İlk toplantı Sungurlu'da yapıldı

ÇORUM VALİLİĞİ'NDEN İLÇELERDE KOORDİNASYON TOPLANTISI

Çorum Valiliği ilçelerdeki mevcut durumun masaya yatırılması amacıyla uygulamaya koyduğu İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nın ilkini Sungurlu'da düzenledi.

Vali Nurullah Çakır, Çorum Milletvekilleri Agah Kafkas ve Murat Yıldırım, Sungurlu Kaymakamı Hulusi Şahin, belediye başkanları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, mesleki kuruluşlar, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ve muhtarların katıldığı toplantı Özel İdare Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sungurlu'nun genel durumu, ihtiyaçları, yatırım durumu, sorunlar ve çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda açılış konuşması yapan Vali Nurullah Çakır, koordinasyon toplantılarının tüm ilçelerde yapılacağını açıkladı.

Kamu yönetiminin bir bütün olduğunu belirten Vali Çakır, "Bir ilçenin gelişmesi ve büyümesi o ilde çalışan kamu görevlilerinin gayretleri ile olur. Sungurlu ilçemiz son yıllarda her alanda büyüyen ve gelişen bir ilçedir. Bunun için sorunlarını masaya yatırarak çözüm yollarını arayacağız" dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Agah Kafkas ile Murat Yıldırım ise, ilçeler arasında herhangi bir ayrım yapılmadığını belirterek tüm ilçelere gerekli yatırımların yapıldığını söyledi.

Sungurlu'da düzenlenen toplantıda söz alan Milletvekili Kafkas, çağdaş dünyada devlet ve milletin kucaklaşmasının önemine değindi. Sungurlu'nun Çorum'un en gelişmiş ilçesi olduğunu belirten Kafkas, sorunları çözmek, yatırımları tartışmak, eksikleri görmek için alanda olduklarını belirtti.

Çorum merkez ile ilçeler arasında hizmet ayrımı yapmadıklarını belirten Milletvekili Yıldırım ise tüm ilçelerin alması gereken yatırımı aldığını vurguladı. Yıldırım, Sungurlu'nun doğalgaz, OSB, TOKİ, Devlet Hastanesi, Adliye Sarayı ve üniversite gibi yatırımlardan yararlandığını da hatırlattı.

ÇORUM VALİLİĞİ'NDEN İLÇELERDE KOORDİNASYON TOPLANTISI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ağustos 2010 Perşembe 15:12:05
Güncelleme :5 Ağustos 2010 Perşembe 19:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?