2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

İnönü ve Gazi caddelerine makyaj

Çorum Belediyesi İnönü ve Gazi caddelerinin kaldırımlarını 'Andezit' taşları ile kaplayacak.

Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Çorum'da Gazi ve İnönü caddelerinde kaldırımların yaklaşık 15 yıldır yenilenmediğini belirterek, Gazi ve İnönü caddelerindeki yaklaşık 3 kilometrelik alanda kaldırımları dayanıklı ve güzel görünüm sağlayacak şekilde andezit taşı ile kaplayacaklarını söyledi.

Kaldırımların yenilemesi ile ilgili olarak hazırlanan projeleri değerlendiren Belediye Başkanı Atlamaz, şehrin birçok yerine Mobese kameraları yerleştirileceğini ve sinyalizasyon sistemlerinin yenileneceğini belirterek, "Çorum'da Mobese kamera sistemleri ve sinyalizasyon sistemlerinin hayata geçirilmesi için kablolar yer altına alınacak ve bu çalışmalar kısa bir süre içinde başlayacak. Mobese ve sinyalizasyon sistemlerinin kabloları çekildikten sonra İnönü ve Gazi Caddesi'nin kaldırımları yenilenecek" dedi.

Çorum'da alt yapıya önem verdiklerini belirten Başkan Turan Atlamaz, "Çorum'un çehresini değiştireceğiz. Kentin vitrini olan Gazi ve İnönü caddeleri yenilenecek ve kaldırımlar özel taş kaplama ile kaplanarak şehre ayrı bir güzel görünüm kazandırılacak" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2008 Salı 23:00:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?