8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

İskilip Belediyesi'nde, cenaze hizmetleri ücretsiz

İskilip Belediye Meclisi tarafından alınan karar doğrultusunda ilçede cenaze yıkama, nakil ve defin hizmetleri zengin fakir ayrımı gözetmeksizin ücretsiz yapılacak.

Konuya ilişkin bir açıklama yapan İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk, ebedi yolculuğa uğurlarken en son görevin ücretsiz yapılmasının daha makul, insani olduğunu, hayatı boyunca mükemmel bir belediye hizmeti sunamadığımız hemşerilerimize hiç olmazsa en kederli anlarında yardımcı olmak istediklerini, bunun popülist bir uygulama olmadığını belirtti.

Her hizmetten istifade edenin bedelini ödemesi gerektiğini, bedelsiz kullanılan hizmetlerde eşitlik ve adaletin sağlanmasını belirten Orhan Öztürk, belediyenin sadece cenaze hizmetinin ayrım gözetmeksizin bedelsiz olacağını söyledi. İskilip Belediyesi'nin cenaze hizmetleri ve mezarlıklar konusunda orijinal bazı uygulamalara girişeceği, bunların planlama ve projelendirme aşamasında olduğunu kaydeden Öztürk, arzu eden vatandaşların ise belediyeye bu konuda bağış yapmaları söz konusu olabileceğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 20 Ocak 2006 Cuma 22:07:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?