5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Kamu-Sen Şube Başkanı saldırıya uğradı

Türkiye Kamu-Sen Çorum Şubesi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Alparslan, 4 kişi tarafından dövülerek hastanelik edildi.

Edinilen bilgiye göre, olay Ulukavak Mahallesi Fatih Caddesi Çorum Cezaevi karşısında dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana geldi. Alış veriş yaptıktan sonra evine giden Türkiye Kamu-Sen Çorum Şubesi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Alparslan, 4 kişi tarafından önce kafasına odun vurularak etkisiz hale getirildi. Daha sonra feci şekilde dövüldü. Vatandaşların müdahalesi ile olay yerinden uzaklaşan 4 kişi kaçmayı başarırken, Mahmut Alparslan hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan muayenede Alparslanın kolu, üç parmağı, burnu ve bazı kaburgalarında kırık tespit edilirken, dayak sonucu bilincinin gittiği, ancak yapılan müdahale sonucu bilincin yeniden geldiği bildirildi.

Yoğun bakımdan çıkarılan Mahmut Alparslan’ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, polis, görgü şahitlerinin tarifine göre saldırganların kimliklerini tespit etmeye çalışıyor. Çorum’un her yerinde geniş çaplı bir araştırma başlatan polis ekipleri, saldırganların yakalanması için çaba gösteriyor.

Kamu-Sen Çorum Şubesi’nde düzenlenen basın toplantısı ile Türkiye Kamu-Sen Çorum Şubesi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Mahmut Alparslan’a düzenlenen saldırı kınandı. Kamu-sen adına bir açıklama yapan İl Sekreteri Mehmet Seyit Erkün, kendini bilmez 4 kişinin başkanlarına çirkin bir saldırı düzenlediklerini ifade ederek, Kamu-Sen olarak, bu olayın iç yüzünün ortaya çıkarılması için çaba göstereceklerini söyledi. Saldırganların polis tarafından en kısa sürede yakalanmasını isteyen Mehmet Seyit Erkün, "Menfur saldırıyı kınıyoruz. Herkes şunu çok iyi bilmelidir ki bizi kimse yıldıramaz. Sayın başkanımıza yapılan saldırı, Kamu-Sen’e yapılmıştır" dedi.

ÇORUM (İHA) -
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2004 Pazar 15:33:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?