3
Mayıs
2024
Cuma
ÇORUM

Kanalizasyon sevincine kurban

Çorum'da Güzelyurt sakinleri 20 yıl sonra mahallelerine kanalizasyon getiren Belediye Başkanı Turan Atlamaz'ı mahalleye gelişinde davul zurna ile miting havasında karşılandı.


Gülabibey Mahallesi Güzelyurt Sokağı'nda oturan semt sakinleri gecekondu evlerine 20 yıl sonra kanalizasyon getirilmesini kurban kesip davul zurna çalarak kutladılar.
Belediye Başkanı Turan Atlamaz'a teşekkür eden mahalle halkı, Başkan'ın bölgeye gelmesini alkışlarla büyük coşku içerisinde karşılarken, Başkan Turan Atlamaz ise semt sakinlerinden geç kalındığı için özür diledi.
Çorum Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Güzelyurt sakinlerine yönelik yaptığı konuşmada, "Size bugüne kadar geç kalınmış hizmetlerden dolayı özür diliyorum. Ancak burada imar sorunu vardı ve bu nedenle buraya herhangi bir çalışma yapamıyorduk. Ancak şu anda imar çalışması tamamlandı ve kanalizasyonunuz geldi. Biz halkımıza hizmet etmekten mutluluk duyarız, halkımızın çektiği çileden ızdırap duyarız. Ne yazık ki, imar yapılmayan bölgelere yatırım götürmemiz imkansız. Bu nedenle geç kalınmış bir hizmetti.
Halkımıza bundan sonra yol gibi park gibi tüm hizmetler gelecektir" dedi
Mahallelerine 20 yıldır hizmet gelmediğini aktaran mahalle sakinleri ise, "Bugün bizim en mutlu günümüz. Sesimizi duyan birileri oldu ve bugün kanalizasyonlar döşendi. Koku ve pislikten kurtarıldık. İnşallah yollarımız da en kısa sürede yapılır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz" diye konuştular.

20 YIL SONRA GELEN KANALİZASYON İÇİN KURBAN KESTİLER
Güzelyurt sakinleri, bekledikleri kanalizasyon şebekesinin 20 yıl sonra kurulmasının mutluluğunu kurban kesip, davul zurna ile kutladılar.
Mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Atlamaz'a teşekkür ederek, kanalizasyon kanalı içerisine kurban kesti.


Güzelyurt sokaklarına asfalt isteyen mahalle sakinleri, ''Başkanım bizi kokudan kurtardın, bir de toz ve çamurdan kurtarmanı istiyoruz" şeklinde konuştular.

iha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 12:22:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?