2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Katil zanlısı eski eşi çıktı

Çorum'da evinde boğulmuş olarak bulunan kadının katil zanlısı ayrı yaşadığı eşi çıktı.


Edinilen bilgilere göre, Üçtutlar Mahallesi'ndeki evinde eşinden 6 yıldır ayrı yaşayan Fatma S. (39) dün sabah saatlerinde komşuları tarafından evinde ölü bulundu. Eşinden ayrı yaşayan ancak resmi nikahlı olan Fatma S.'nin olay yerinde yapılan incelemenin ardından cesedi otopsi için Çorum Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırılmıştı.


Çorum Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı araştırmalar sonunda katil zanlısı olarak Fatma S.'nin 6 yıldır ayrı yaşadığı eşi A.S. Küçük Sanayi sitesinde saklandığı yerde gözaltına alındı.


Emniyette yapılan sorgulamasında suçunu kabul eden A.S. eşiyle yeniden buluşmak için konuşmaya gittiğini ve bir süre konuştuktan eşinin bağırmaya başladığını ve kendisine hakaret ettiğini savundu. A.S. eşi Fatma S.'nin ağzını kapatırken bir diğer eliyle boğazını sıktığını ve daha sonra eşinin bayıldığını görünce olay yerinden kaçtığını söylediği ifade edildi.


A.S. polis nezaretinde sevk edildiği Cumhuriyet Savcılığında alınan ifadesinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2008 Çarşamba 17:01:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?