5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Kaybolan ceset Ankara'da bavul içinde bulundu

Çorum’da üç gün önce kaybolan Cuma E.’nin cesedi Keçiören’de bir otomobilin bagajında bulundu. Cinayetle ilgili bir kişi gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’nden yapılan açıklamaya göre, Keçiören İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü arayan Fatih G. isimli bir kişi yanında işçi olarak çalışan Ercan Topal’ın kendisine cinayet işlediğini söylediğini bildirdi. Bu ihbar üzerine Keçiören Erdoğan Sokak ile Ertuna Sokak kavşağına giden emniyet güçleri park halindeki 19 KF 212 plakalı otomobilin bagajını çilingire açtırdı.

Polisler bagajda Cuma E.’nin kanlar içindeki cesedi ile karşılaştı. Yapılan incelemede Cuma E.’nin 17 yerinden bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edildi. Cinayet Büro Amirliği ekipleri zanlı Ercan Topal’ı kısa sürede yakaladı. Zanlı yapılan sorgusunda akrabası olan Cuma E.’nin annesi hakkında birisiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodu çıkardığını duyduğunu ifade ederek bunun üzerine kendisiyle iddiaları konuşmak üzere buluşarak birlikte alkol aldıklarını söyledi. Zanlı, Cuma E.’ye ’Annem hakkında dedikodu çıkarmışsın?" diye sorduğunda kendisine küfür ederek yanında taşıdığı kurusıkı tabancayı başına dayadığını iddia etti.

Zanlı bunun üzerine tabancayı iterek yanlarında bulunan bir bıçakla Cuma E.’yı öldürdüğünü itiraf etti. Zanlı, daha sonra cesedi bagaja koyduğunu ve üzerindeki kanları yakadıktan sonra Ankara’ya hareket ettiğini ve Cuma E.’nin kimliklerini ve eşyalarını yolda attığını ifade etti. Zanlının, Ankara’ya kız arkadaşı N.Y.’nin evine geldiğini ve burada iki gün kaldığını, cinayeti ona da anlattığını söylemesi üzerine N.Y. de polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

ankara
Yayın Tarihi : 17 Kasım 2004 Çarşamba 17:26:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?