7
Mayıs
2024
Salı
ÇORUM

Kayıp aşıkların cesedi fosseptikten çıktı

Sungurlu İlçesi'nde tıkanan tuvaleti açmaya çalışan belediye işçileri, fosseptik çukurunda iki ayrı ceset buldu. 

Edinilen bilgiye göre, öğle saatlerinde Sungurlu-Çorum Karayolu'nun 5. kilometresinde bulunan Anadolu Bentonit San Fabrikası'nın tıkanan tuvaletlerinin açılması için belediyeden yardım istendi. Tuvaleti açmak için vidanjörle çalışma yapan belediye işçileri, fosseptik çukurunda iki ayrı ceset buldu. Durumun İlçe Emniyet Amirliği'ne bildirilmesiyle olay yerine gelen polis ekipleri, belediye işçilerinin yardımıyla fosseptik çukurundan çıkarttıkları cesetlerin Celal Ç. (35) ve Kadriye B.'ye (37) ait olduğunu belirledi. 

Çorum ve Sungurlu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortaklaşa yürüttüğü çalışmalar sonucunda cesetlerin çukura atılmadan önce tabancayla vurularak öldürüldüğü belirlendi. Tamamen çürüyen ve tanınmayacak hale gelen cesetler, olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından ölüm nedenlerinin belirlenmesi amacıyla Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. 

Cesetleri bulunan Celal Ç. ve Kadriye B.'nin başkalarıyla evli olmalarına rağmen birbirine aşık oldukları, Kadriye B.'nin 13 Ocak 2005 tarihinde eşi ve çocuklarını Çorum'da bırakarak Sungurlu'da bulunan aşığı olan 3 çocuk babası Celal Ç.'ye kaçtığı, o tarihten sonra yapılan tüm aramalara rağmen genç aşıkların izine rastlanılamadığı öğrenildi. 

Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatan polis ekipleri, cesetlerin bulunmasından sonra Sungurlu Giyim Sanayi karşısında bulunan Anadolu Bentonit San Fabrikası'nın sahibi olan Yalçın K.'yi gözaltına aldı.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2006 Pazartesi 01:16:43


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?