30
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Kayıp şahsın cesedi bulundu

Çorum'un Sungurlu ilçesinde terk edilmiş bir otomobilde av tüfeği ile öldürülmüş bir erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, Cemile B. isimli kadın eşinden dün geceden itibaren haber alamadığını belirterek, İlçe Çarşı Polis Karakolu'na gelerek müracaatta bulundu.

Bunun üzerine Sungurlu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis ekipleri çalışma başlattı.

Ramazan Bayramı'nın ilk gününden itibaren haber alınamayan Bayram B.'yi bulmak için çalışmalar devam ederken ilçeye bağlı Yenidoğan köyünde hayvanlarını otlatan bir çoban, İlçe Emniyet Müdürlüğü'nü arayarak eski Beşkız Köy yolu üzerinde terk edilmiş bir araç olduğunu ihbar etti.

Bunun üzerine bölgeye gelen Sungurlu Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri terk edilen araç içerisinde bir erkek cesediyle karşılaştı. İlçe Jandarma Komutanlığı ile irtibata geçen polis ekipleri soruşturma başlattı.
Emniyet Müdürü İsmail Maden ve İlçe Jandarma Komutanı J. Üst. Kıvanç Sağlam'ın yürüttüğü soruşturma kapsamında Beşkız köyü yolunda 19 SK 553 plakalı otomobilde kafasından av tüfeği ile vurularak öldürülen şahsın Bayram B.(37) olduğu tespit edildi. Bayram B.'in Sungurlu ilçesinde saman ardiyesi bulunduğu ve kamyonculuk yaptığı, evli ve iki çocuk babası olduğu öğrenildi.

Olayın ardından geniş çaplı bir soruşturma başlatan polis ekipleri olay ile ilgili 3 kişiyi gözaltına aldığı öğrenilirken, Bayram B.'nin cesedi Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.
 

İHA
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2009 Pazartesi 19:08:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?