2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Kezzaplı intikam!

Çorum'da 17 yaşındaki bir genç, aynı yaştaki kız arkadaşının yüzüne sokak ortasında kezzap attı. Yüzünden ve omzundan yaralanan kız öğrenci tedavi altına alınırken, olayla ilgisi olduğu belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Okuluna giden M.A (17) Akpınar Caddesi üzerinde eski erkek arkadaşı G.Ş (17) ile karşılaştı. Burada bir süre sohbet eden ikili arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında G.Ş, yanında bulunan kezzabı M.A'nın yüzüne atarak kaçtı.

Yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan M.A, çevredeki vatandaşlar tarafından Çorum Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri, kısa bir süre sonra G.Ş ile arkadaşı K.G'yi yakaladı. Çocuk Şube Müdürlüğündeki ifadesinde suçunu itiraf ettiği öğrenilen G.Ş'nin, “Yaklaşık 2 yıl arkadaşlık yaptığı M.A'nın kendisinden ayrılmasına sinirlendiği ve bu nedenle yüzüne kezzap attığı” ileri sürüldü.

Zanlılar, Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada hastanede tedavi altına M.A'nın yüzünde ve omzunda ikinci derece yanıklar oluştuğu, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

AA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2008 Salı 17:16:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
naz soldier IP: 78.169.237.xxx Tarih : 25.03.2008 18:50:04

NEDEN BÖYLE YAPIORSUNUZ BÖYLE YAPINCA EMİN OLUN Kİ HERŞEY BİTMEZ...........