8
Mayıs
2024
Çarşamba
ÇORUM

Kızı kaçırılan baba, validen yardım istedi

Çorum'da kızlarının kaçırıldığını iddia eden aile, valilikten yardım istedi.

Valilik halk gününe katılan Şaban Yılmaz, 17 yaşındaki kızı Nagihan Yılmaz'ın hayatından endişe ettiğini ve kaçıran aile tarafından kızlarını öldürmekle tehdit edildiklerini söyledi. Baba Yılmaz, kızının bulunması için çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek, daha önce de kaçırılan kızlarının polisin titiz çalışması sonucu bulunarak kendilerine teslim edildiğini kaydetti. Kızını kaçıran gencin şu anda askerde olduğunu belirten Yılmaz, onun ailesinden birilerinin kızını intikam için kaçırarak kötü yola düşürebileceğini iddia etti. 

Kızının hayatından endişe ettiğini ifade eden dertli baba, bir an önce kızının bulunmasını istedi. Kızını kaçırdığını iddia ettiği kişilerin evini arayarak kendisini sürekli tehdit ettiğini öne süren Yılmaz, her yere müracaat ettiğini ve savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu dile getirdi. Yılmaz, 2 aydır kızından hiçbir haber alamadığını belirterek, kızının bulunarak kendisine yardımcı olunmasını istedi.

Kunduzhan Mahallesi'nde bir gecekonduda ikamet eden Nagihan Yılmaz (17), 2 yıl öncede organize sanayi bölgesinde çalıştığı tekstil fabrikasından kaçırılmıştı. Genç kızın babası Şaban Yılmaz, kızının komşularının oğlu K.A. (20) tarafından "Baban kaza yaptı" denilerek otomobille kaçırıldığını öne sürmüştü.

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2007 Perşembe 10:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?