2
Mayıs
2024
Perşembe
ÇORUM

Kızılay Dede'ye gümüş madalya

KIZILAY DEDE'YE GÜMÜŞ MADALYA

Çorum'un Sungurlu ilçesinde 'Kızılay Dede' olarak tanınan Sungurlu Kızılay Şube Başkanı İhsan Özsaray gümüş madalya beratı ile ödüllendirildi.

77 yaşındaki Kızılay Dede, Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali tarafından ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerinin düzenli, gönüllü ve bilinçli kan bağışçılarından karşılanması ve kan bağışı bilincinin toplumda yaygınlaştırmasına yaptığı duyarlı çalışmalardan dolayı plaket ve madalya ile ödüllendirildi.

Sungurlu Kızılay Derneği Başkanı İhsan Özsaray, ilerleyen yaşına rağmen 22 yıldır bu görevi layıkıyla yerine getirmeye çalıştığını, ilçede düzenledikleri kan bağışı kampanyalarının yanı sıra ilçede ihtiyaç sahibi öğrenci ve vatandaşlara yardımda bulunduklarını söyledi.

Bugüne kadar başarılı çalışmalarından dolayı Kızılay Genel Merkezi tarafından onur ödülü ve başarı madalyası ile ödüllendirildiğini dile getiren Kızılay Dede, görevde 22 yılını tamamladığını, genel merkez tarafından gümüş madalya beratı ve takdirname ile ödüllendirildiğini sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2011 Salı 16:53:01
Güncelleme :4 Ocak 2011 Salı 17:59:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?