5
Mayıs
2024
Pazar
ÇORUM

Köy köy dolaşarak eş arıyor

ÇORUMLU MEHMET DEDE 5 YILDIR KÖY KÖY DOLAŞARAK EŞ ARIYOR

Çorum'un Sungurlu ilçesine bağlı Salman köyünde ikamet eden 87 yaşındaki Mehmet Tosunbükücü, 5 yıldır köy köy gezip eş arıyor.

Salman köyünde yalnız yaşayan Mehmet dede, yalnızlıktan sıkıldığını ifade ederek hayatına yeni bir eşle devam etmek istiyor. Eşinin 5 yıl önce vefat ettiğini ve 3 aylık emekli maaşı ile geçimini sağladığını dile getiren Mehmet dede, çaresizlikten dolayı evlenmek zorunda olduğunu söyledi.

6 çocuğu bulunan ve çocuklarının kendisine sahip çıkmadığını ileri süren Mehmet dede, "Onları yuva sahibi yapabilmek için 4 tane tarla sattım. Bunları yapmak bir baba olarak benim boynumun borcu ama hiç arayıp sorulmamak zoruma gidiyor. Bırakın normal günleri, bayramda dahi aramıyorlar. Yalnızlık gerçekten çok zor" dedi.

Yalnız ölmek istemediği için evlenmek istediğini ifade edem Mehmet dede, "5 yıldır birçok belde ve köyü gezerek eş aradım ama uygun birisini bulamadım. Kendime bakabiliyorum. Allah'a çok şükür her türlü yemeği yapabiliyorum. Ama yalnız yemek istemiyorum. Hayatımın son demlerinde yalnızlığımı paylaşabilmek bir eş arıyorum" şeklinde konuştu.

Mehmet Tosunbükücü'nün yalnız yaşadığını ve tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını söyleyen Salman Köyü Muhtarı Mehmet Bükme ise, "Mehmet dede 5 yıldır eş arıyor. Henüz bir sonuca ulaşamadı. Halen aramaya devam ediyor" diye konuştu

ÇORUMLU MEHMET DEDE 5 YILDIR KÖY KÖY DOLAŞARAK EŞ ARIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2010 Salı 15:49:01
Güncelleme :5 Ekim 2010 Salı 16:11:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?