20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Kriz bunalıma soktu

Çorum'da ekonomik nedenlerden dolayı bunalıma giren Cem S. (30), oturduğu apartmanın 9. katından atlayarak intihara teşebbüs etti. Diyaliz ünitesine ait bir aracın üzerine düşen Cem S., yaralandı.


Edinilen bilgilere göre olay Bahçelievler Mahallesi Bahabey Caddesi Şenyurt 15. Sokak Özmercan Apartmanı D blokta meydana geldi. Bir süredir yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle bunalıma giren Cem S. (30) isimli genç, ailesinin evde olmadığı sırada 9. kattaki evlerinin penceresinden kendisini boşluğa bıraktı. Büyük bir hızla düşmeye başlayan Cem. S., önce oturdukları apartmanın zemin katında bulunan özel bir diyaliz merkezine ait 19 DY 149 plakalı aracın üzerine düştü. Çarpmanın etkisi ile seken Cem.
S. bitişikteki 19 TP 858 plakalı bir başka otomobile çarparak yere düştü.
Cem. S.'nin büyük bir gürültü ile düştüğünü gören çevredeki vatandaşlar, hemen 112'yi arayarak ambulans çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen ambulansta yapılan ilk müdahalenin ardından Cem S., Çorum Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Cem S.'nin iki ayağı ve kaburga kemiklerinde kırıklar olduğu tespit edildi.
Daha önce de intihar teşebbüsünde bulunan, bir süredir çevresindeki insanlara iş bulamamaktan yakınan Cem S.'nin iki hafta önce de bir kutu ilaç içerek hayatına son vermek istediği ve 3 gün yoğun bakımda kaldığı öğrenildi. Diğer taraftan Cem S.'nin acil serviste tedavisini yapan sağlık görevlilerine "İşsizim, ekonomik sorunlarım var. Ölmek istedim, kimseden şikayetçi değilim" dediği bildirildi.
Çorum Özel Sağlık Diyaliz Merkezi çalışanlarından İlhan Yazıcı, olay sırasında içerde telefonla görüştüğü sırada bir gürültü duyduğunu hemen sonra da hasta taşıma aracının alarmının çalmaya başladığını belirterek, "Dışarıya çıktığımda arabanın yanında birisinin yattığını gördüm. Hemen ambulans çağırdık. Yerde yatan kişi halen hayattaydı, nefes alıyordu. Apartman sakinleri pencerelerinin önüne saksı koyuyorlar, ilk önce saksı düştü zannetik ama yerde birisinin yattığını görünce biraz korktum" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 10 Ağustos 2009 Pazartesi 20:53:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?