20
Mayıs
2024
Pazertesi
ÇORUM

Külcü esnafı gezdi

AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Külcü ve Belediye Meclis üyesi adayları esnafı gezerek sorunlarını dinledi, başkan seçilmesi halinde yapacakları çalışmaları esnaflara anlattı.


AK Parti Çorum Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Külcü, sabahın erken saatlerinde ekibiyle birlikte ilk olarak Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Vedat Canbek'i ziyaret ederek esnafla ilgili yapacakları çalışmaları anlattı.
Muzaffer Külcü, Küçük Sanayi Sitesi'ni işlevsel hale getireceklerini belirterek, "Küçük Sanayi Sitesi'nin içinde bulunduğu durumu çok iyi biliyorum. Çevre yoluna ikinci ring hattını sanayinin içerisinden geçirerek Çimento Fabrikası yanından çevre yoluna bağlayacağız böylelikle esnafımız rahat bir nefes alacaktır" şeklinde konuştu.


Çorum'da esnaf ile ilgili belediye olarak yapacakları çalışmalarda mutlaka ÇESOB ve Esnaf ve Kefalet Kooperatifi'nin bilgisine başvuracaklarını ifade eden Muzaffer Külcü, "Biz esnaf temsilcileri ile mutabakat yapmadan sizin ile ilgili sorunların çözüm yollarını aramayacağız. Biz gücümüzü milletten alıyoruz ve milletin isteklerini ve dileklerini yerine getireceğiz" şeklinde konuştu.
Daha sonra Ziraat Odası'na geçen Muzaffer Külcü, Oda Başkanı Selahattin Biçer tarafından sıcak şekilde karşılandı.
Ziraat Odası Başkanı Selahattin Biçer, Muzaffer Külcü'nün Milletvekilliği döneminde odaya büyük katkısının bulunduğunu belirterek, "Muzaffer Bey, odamıza destek olmuştur. Başkanlık yarışında kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.


Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü ise Çorum'un tarım alanında belediye olarak yapılması gereken her konuda taşın altına elini koymaya hazır olduğunu ifade ederek, "Biz hizmet yapmak için göreve talip olduk. Hayallerimiz büyük, projelerimiz büyük, Çorum'a büyük katkılar sağlayacağız" şeklinde konuştu.
AK Parti Çorum Belediye Başkan Adayı Muzaffer Külcü, daha sonra Çöplük Caddesi'nde bulunan arastayı gezerek esnafla sohbet etti. Ayakkabıcılar arastasını da ziyaret eden Külcü, arastanın sorunlarını esnaf ile birlikte çözeceklerini ifade etti.
Esnafla sohbet eden Külcü, esnafın sıkıntılarının çözümü konusunda projelerinin cebinde olduğunu belirtirken, esnafın yoğun ilgisi sonrası Külcü, büyük moral buldu.


Külcü, seçildiği takdirde esnafın problemlerine ortak bir görüşme yapılarak, ortak çözüm arayacaklarını belirtti. İş yerlerinde alışveriş yapan vatandaşlarla ayaküstü sohbetler yapan Külcü'ye sevgi gösterilerinde bulunuldu.

ÇORUM YATIRIMLAR ŞEHRİ OLACAK
Bol keseden bol vaat atmadığını ifade eden Muzaffer Külcü, "Çorum'da belediye olarak büyük yatırımlar yapacağız. Çorum'u dünya markası yapmak için çalışacağız. Bizim yapacaklarımız birilerinin hayali olabilir, ancak biz AK Parti olarak hayal değil Çorum'a yapacaklarımızı anlatıyoruz. Birileri çıkıyor Hasanpaşa Devlet Hastanesi kuracaklarını belirtiyor, birisi çıkıyor yeni bir hastane yapacaklarını söylüyor, bol keseden bol vaat yapıyor.

Belediyenin görevi hastane yapmak değil. Modern hastane alanları
belirlemek ve bunu bir an önce yapabilmektir. Çorum Belediyesi olarak AK Partili Belediye Başkanı olarak Çorum'a Tıp Fakültesi'nin kurulması, yeni bir hastanenin yapılması, halkın ihtiyacı olan her yatırımı yapmayı vaat ediyoruz. Yerel yönetim ile gene yönetimi birleştirelim Çorum'a gerçek yatırımları alalım. Aklın yolu birdir. Çorum beklediği yatırımları bizim dönemimizde fazlasıyla almıştır ve bundan sonra da alacaktır" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 3 Mart 2009 Salı 18:33:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?